SSD'ye Windows ve program aktarma

GokillerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar , çok fazla araştırmama rağmen kesin bir sonuca ulaşamadım o yüzden soruyorum umarım yardımcı olursunuz. Dizüstü bilgisayarıma SSD takmayı planlıyorum HDD ile aynı anda kullanacağım fakat SSD'ye yalniz Windows ve bazı programları aktarmak istiyorum bunu nasıl yapacağım  anlatabilecek var mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tam olarak sorunu şu mudur? HDD nizde Windows var ve siz bunu SSD 'ye aktarmak istiyorsunuz. Tüm Windows 'u aktarabilirsiniz öyle bazı programları vs. seçerek aktarma yapamazsınız. Buysa sorduğunuz ona göre anlatayım.

KS

GokillerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tam olarak sorunu şu mudur? HDD nizde Windows var ve siz bunu SSD 'ye aktarmak istiyorsunuz. Tüm Windows 'u aktarabilirsiniz öyle bazı programları vs. seçerek aktarma yapamazsınız. Buysa sorduğunuz ona göre anlatayım.

Tamam öylede olur ama hdd'ye de depolama yapmak istiyorum. Her şeyin ssd'de durmaması için mesela indirdiğim şeylerin hddye gitmesini istiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Macrium Reflect 7 veya EaseUS Disk Copy Professional yazılımlarının Disk Clone özelliklerini kullanarak istediğiniz taşıma işlemini yapabilirsiniz.

YouTube size kullanımı konusunda yardımcı olur. Disk Clone işlemi yapacaksınız bu aşamada YouTube üzerinde verdiğim yazılımlardan birisin adı ile Disk Clone diye arama yaparsanız pek çok anlatıma ulaşırsınız.

NOT: Taşıma yapacağınız veri diğer diske sığacak boyutta olmalı. Yani HDD 'niz 1 TB ve 800 GB dolu alan var diyelim sizin SSD 'nizde en az 800 GB boş alan olmalı, yoksa işlem uygulanmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri