Starfield

Leviathan1919

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
15 dkdır girmeye çalışıyorum oyuna her şey tamam baya ilerliyor tam en son oyuna girerken ki yüklemede oyundan atıyor herkeste mi böyle şuan bilmiyorum ama 1 saat öncesine kadar girebiliyordum yok mu bunun bir çözümü

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
15 dkdır girmeye çalışıyorum oyuna her şey tamam baya ilerliyor tam en son oyuna girerken ki yüklemede oyundan atıyor herkeste mi böyle şuan bilmiyorum ama 1 saat öncesine kadar girebiliyordum yok mu bunun bir çözümü
küçük araştırma yaptığımda çok insan kapanma olayını yaşıyor, starfield böyle hatalarla dolu zamanla düzelir diye düşünüyorum

KS

Leviathan1919

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
küçük araştırma yaptığımda çok insan kapanma olayını yaşıyor, starfield böyle hatalarla dolu zamanla düzelir diye düşünüyorum
Hocam sorun hala devam ediyor ve hiç bir uyarı hatası vermeden atıyor şu anda benle bu durumu yaşayan var mı çünkü sistemsel herhangi bir hata yok

Arkadaşlar sorunu çözdüm anlamsız bir şekilde otomatik kayıtdan girince yapıyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar manuel kayıt ettiği bir saveden girerse düzelir muhtemelen bende öyle oldu

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri