Öneri Steam 11.000 Puana Ne Alınabilir?

L İ N C O L N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
1 adet çerçeve, 1 adet hareketli avatar CS 2 için, 1 adet hareketli arkaplan puan kalırsa da vitrin almayı düşünüyorum önerileriniz var mıdır?
Puanı itemsatıştan aldım bu arada isteyene link atarım güvenilirdir.

Ekli dosyalar

• 1E2E0B93-BEC4-4D6B-B927-74F1FF7265A7.png
    1E2E0B93-BEC4-4D6B-B927-74F1FF7265A7.png
    530.9 KB · Görüntüleme: 18

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Çok güzel hazır profiller var Steam'da 10K puana onlar alınabilir. Ya da kişiselleştirme için çerçeveler ve arka planlar var ben de aldım onları alabilirsin kendine uygun. Vitrin almak bana boş ve mantıksız geliyor ama sen bilirsin yine de.

Vitrin alınca kendi adını veya nickname falan yazabildiğin için onlar da olabilir.

KS

L İ N C O L N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Çok güzel hazır profiller var Steam'da 10K puana onlar alınabilir. Ya da kişiselleştirme için çerçeveler ve arka planlar var ben de aldım onları alabilirsin kendine uygun. Vitrin almak bana boş ve mantıksız geliyor ama sen bilirsin yine de.

Vitrin alınca kendi adını veya nickname falan yazabildiğin için onlar da olabilir.
Baya bi hazır profil baktım da sadece CSGO olan güzel geldi. Ona da içim sinmedi kendim dizmek istedim. Senin profile bakıyım mı bi? Belki güzel bişey bulurum.

Vitrini de geriye puan kalırsa alırım yoksa gerekli değil.

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Bende bi ara profil düzenleme yaptım kendime internetten bi kaç siteler falan vardı. Oralardan örnekler alarak güzelde bişey yaptım

KS

L İ N C O L N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Bende bi ara profil düzenleme yaptım kendime internetten bi kaç siteler falan vardı. Oralardan örnekler alarak güzelde bişey yaptım

O senin dediğin ayrı kanka. Çizimleri düzenlerim daha sonra anime sıktı artık zaten.

Reis sen direkt hazır profil almışsın.

Şu tarz şeyler arıyorum ben.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri