Bakü de olduğumdan dolayı maalesef yalnızca tl kodu ile bakiyemi para aktara biliyorum.Tl kodu derken? Yükleme yapamıyor musun?
Bakü de olduğumdan dolayı maalesef yalnızca tl kodu ile bakiyeme para aktara biliyorum.Direkt kartınızla satın alın oyunu veya türk lirası yükleyin steam üzerinden.
MaalesefCüzdana yükleme yapılmıyor mu?
Steam destekle konuşursam kuru dolar yapıcaklar Azerbaycanda olduğum içinsteam destekle konusursan haledersin
neden istiyim?Daha ucuza almak varken neden dolarla alıp 5-6 katını ödeyeyim?Dolar neden istemiyorsun
Nasıl 5-6 katı?neden istiyim?Daha ucuza almak varken neden dolarla alıp 5-6 katını ödeyeyim?
Steam-in Azerbaycanda fiyat politikası yok.O yüzden oyunlar çok pahalıNasıl 5-6 katı?
Anladım. İnternetten cüzdan kodu almak tek çare o zamanSteam-in Azerbaycanda fiyat politikası yok.O yüzden oyunlar çok pahalı
Türk lirası varken başka para birimi kullanmak nedir hocam ayıp edersiniz.Başlasın dünya yüzyılıNasıl 5-6 katı?
1 dolar 26 TLTürk lirası varken başka para birimi kullanmak nedir hocam ayıp edersiniz.Başlasın dünya yüzyılı![]()
Satan yerler var ordan alabilirsinMerhebalar.Ben Baküde yaşıyorum ve steam hesabım türk hesabı.Şu an ki indirmlerden faydalanmak istiyorum ama hiç bir yerden tl kodu bulamıyorum.Bir şekilde yardım ede bilecek varmı?
tr özel fiyatlabdırıyorlarNasıl 5-6 katı?
adamda orayı soruo kanka saka msnSatan yerler var ordan alabilirsin