Merhaba arkadaşlar Steam deck LCD modelini kullanıyorum steamin sitesinde yayınladığı ekran kartı driverini indirip kuruyorum fakat olmuyor AMD software ekrana sağ tık yapınca görünmüyor ekran kartı güncellenmiyor oyunlara girerken uyarı veriyor
Merhaba arkadaşlar Steam deck LCD modelini kullanıyorum steamin sitesinde yayınladığı ekran kartı driverini indirip kuruyorum fakat olmuyor AMD software ekrana sağ tık yapınca görünmüyor ekran kartı güncellenmiyor oyunlara girerken uyarı veriyor
Maalesef sorunumun çözümü yok burada bakmıştımrehber olarak buraya bakabilirsiniz.Rehber - Steam Deck Kurulum Kılavuzu Ve Tüm Bilinmesi Gerekenler
Steam Deck Yazılımı Nasıl Güncellenir? Diğer oyun konsolları gibi Steam Deck de benzer şekilde hataları düzeltmek ve genel performansı iyileştirmek için zaman zaman güncelleme alır. Konsolunuza yeni bir yazılım güncellemesi geldiğinde bunu Ayarlar simgesinin üzerindeki sarı bir ünlem işaretiyle...forum.pchocasi.com.tr
bilgim dahilinde değil malesef dilerseniz ddu indirin ekran kartı driverını silin ve tekrardan kurunMaalesef sorunumun çözümü yok burada bakmıştım