Steam E Pin

Fiexron01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ucuza steam e pin buldum yarı fiyatına felan almak istiyorum ama birsey olur diye korkuyorum hesaba veya bana. Hesap ban yer eve polis felan gelir diye alsam sıkıntı çıkar mı ben lik sıkıntı yok sonuçta ben e pin alıyorum ben alıciyım önceden konu hakkında yazdım fakat tam cevap gelmedi yeniden yazmak istedim konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi acil

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,050
Ucuza steam e pin buldum yarı fiyatına felan almak istiyorum ama birsey olur diye korkuyorum hesaba veya bana. Hesap ban yer eve polis felan gelir diye alsam sıkıntı çıkar mı ben lik sıkıntı yok sonuçta ben e pin alıyorum ben alıciyım önceden konu hakkında yazdım fakat tam cevap gelmedi yeniden yazmak istedim konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi acil
gelmez

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam neden eve polis gelsin :D Nereden alıcaksınız?

KS

Fiexron01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam neden eve polis gelsin :D Nereden alıcaksınız?
Nereden olduğunu söylemek istemiyorum yarı fiyatına olunca insan şüpheleniyorum yani şöyle düşün 100 liraya 200 liralık steam e pin alıyorsun gibi sıkıntı çıkmasın adam bunu nasıl alıyor kimin parasıyla alıyor bilmiyorum o yüzden yazdım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Nereden olduğunu söylemek istemiyorum yarı fiyatına olunca insan şüpheleniyorum yani şöyle düşün 100 liraya 200 liralık steam e pin alıyorsun gibi sıkıntı çıkmasın adam bunu nasıl alıyor kimin parasıyla alıyor bilmiyorum o yüzden yazdım
Güvenilir olucağını sanmıyorum.

decameron09

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
hapishane yemekleri güzel diyorlar tükiyede hergün etli kuru fasulye cıkıyormus bi tadım yaparsın en azından belli bi yıl kafan rahat gecer

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Memlekette kimler ne suçlar işliyor da serbest kalıyor, bunun için polis mi gelecek eve. :D Yalnız dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Kart ile almanızı tavsiye etmem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri