LaSTKRaL Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Şub 2022 Mesajlar 77 Tepki 2 Konum 38 | Kayseri 7 Haz 2023 #1 Ben Steam'den FIFA 22 aldım Origin ile bağlantı kurdum oyunu başlat dediğimde açılmıyor hata veriyor Origin ile alakalı bir durum nasıl çözebilirim? Ekli dosyalar 1.png 11.4 KB · Görüntüleme: 38
Ben Steam'den FIFA 22 aldım Origin ile bağlantı kurdum oyunu başlat dediğimde açılmıyor hata veriyor Origin ile alakalı bir durum nasıl çözebilirim?
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 7 Haz 2023 #2 Deneyebilir misin Fifa 22 Açılmama Sorunu ve Çözümü Fifa 22 açılmama sorunu oyun açılırken karşılaşılan 'açılmama sorunu' birçok nedenden dolayı ortaya çıkabiliyor. teknodestek.com.tr
Deneyebilir misin Fifa 22 Açılmama Sorunu ve Çözümü Fifa 22 açılmama sorunu oyun açılırken karşılaşılan 'açılmama sorunu' birçok nedenden dolayı ortaya çıkabiliyor. teknodestek.com.tr
KS LaSTKRaL Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Şub 2022 Mesajlar 77 Tepki 2 Konum 38 | Kayseri 7 Haz 2023 Konu Sahibi #3 Çağdaş Işık' Alıntı: Deneyebilir misin Fifa 22 Açılmama Sorunu ve Çözümü Fifa 22 açılmama sorunu oyun açılırken karşılaşılan 'açılmama sorunu' birçok nedenden dolayı ortaya çıkabiliyor. teknodestek.com.tr Genişletmek için tıkla ... Denedim ama işe yaramadı
Çağdaş Işık' Alıntı: Deneyebilir misin Fifa 22 Açılmama Sorunu ve Çözümü Fifa 22 açılmama sorunu oyun açılırken karşılaşılan 'açılmama sorunu' birçok nedenden dolayı ortaya çıkabiliyor. teknodestek.com.tr Genişletmek için tıkla ... Denedim ama işe yaramadı