Yardım Steam Giriş Yapamama Sorunu

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Arkadaşlar merhaba, öncelikle nereye yazacağımı bilemediğim için bu konuya yazıyorum. Birkaç saat önce steamde oyun oynarken arkadaşlarımı göremediğimi farkettim. Tekrar bağlan diyince bağlanmadı. Tekrar çıktım girdim yine olmadı. Steam ile bağlantı hatası var lüften tekrar deneyiniz diyor. Steam guard vardı o da açılmıyor. Kullanıcı adım 712133123 gibi bir şey görünüyor. E postama baktım giriş hareketi yok. Şifre değiştirmeye çalıştım yine hata verdi. İnternet sitesi üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda ise şu hatayı verdi. Ekte veriyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• resim_2025-01-19_200955825.png
    resim_2025-01-19_200955825.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 6
  • resim_2025-01-19_201344097.png
    resim_2025-01-19_201344097.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 5

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
ban yemişsin geçmiş olsun neden olduğuna dair bir fikrin var mı dolandırıcı olarak marklananlarla trade valve oyunlarında hile vs

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Yani ban yicek bir şey yapmadım. Hile bile hiç kullanmadım. Ne yapmam gerekiyor. Trade ile alakam olmaz kasa çıkarsa onları satardım. Yani şu an haksız yere yapıldı. Ne yapmalıyım.

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Yani ban yicek bir şey yapmadım. Hile bile hiç kullanmadım. Ne yapmam gerekiyor. Trade ile alakam olmaz kasa çıkarsa onları satardım. Yani şu an haksız yere yapıldı. Ne yapmalıyım.
1737307246353.png

hizmet şartlarına ters bir şey yapmışsın Allah bilir ne steam desteğe yazmaya çalış hesap girişi yapmadan hesabım şu neden ban yedi diye yaz
bu arada uygunsuz ad kullanmış olma ihtimalin var mı belki yanlış anlaşılacak bir şey

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
ustam şunu kontrol eder misin

bir de steamde açık olup hacklenmeden etkilenen hesapları da banlıyormuş kimvurduya gitti muhtemelen senin hesap yapacak bir şey yok gene steam desteğe yaz bi umut
Kankam Adım Ragnaroktar. Ama steam destek kısmına mesaj at diyince şifre vs istiyor zaten giriş yapamıyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
ban yemişsin geçmiş olsun neden olduğuna dair bir fikrin var mı dolandırıcı olarak marklananlarla trade valve oyunlarında hile vs
Bazen altyapıdan kaynaklı durumlarda da hesaba erişilemiyor. Türkiye'de bazı bölgelerde sık yaşanan durumdur.
Bu gibi olayları hemen ban yemeye bağlamak yanlış olur. Tabii ban yiyenlerin de benzer tablosu görmesi doğaldır ancak tahminim o ki Steam ban yiyenlere bilgilendirme gönderir sanırım.

Benim başıma da aynısı tahmini olarak 4-5 defa gelmiştir. 2013'te açmıştım hesabı. Sanırım Tayyip etkisiyle altyapı sorunları son yıllarda daha sık artmaya başladı. Son 5 senedir nadiren de olsa bağlantı kurulamadı sorunu ile karşılaşıyorum.

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Bazen altyapıdan kaynaklı durumlarda da hesaba erişilemiyor. Türkiye'de bazı bölgelerde sık yaşanan durumdur.
Bu gibi olayları hemen ban yemeye bağlamak yanlış olur. Tabii ban yiyenlerin de benzer tablosu görmesi doğaldır ancak tahminim o ki Steam ban yiyenlere bilgilendirme gönderir sanırım.

Benim başıma da aynısı tahmini olarak 4-5 defa gelmiştir. 2013'te açmıştım hesabı. Sanırım Tayyip etkisiyle altyapı sorunları son yıllarda daha sık artmaya başladı. Son 5 senedir nadiren de olsa bağlantı kurulamadı sorunu ile karşılaşıyorum.
Çok teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri