Skin alıp sitelerden satabilirsen anca öyle gerçek paraya dönüşür.arkadaşlar hesabımda 800 tl var bunu nasıl nakite çevirebilirim. yardımcı olacak var mı
nerelerdeSkin alıp sitelerden satabilirsen anca öyle gerçek paraya dönüşür.
Bynogame gibi sitelerde satabilirsin.nerelerde
alternatif olarak çevrenize indirimli oyun satabilirsiniz. Karşılığında size nakit veya mobil bankacılıktan gönderirlerSkin alıp sitelerden satabilirsen anca öyle gerçek paraya dönüşür.
En temizi budur mesela seni tanısam bana BG3 al derdim sana 700 verirdim biterdi.alternatif olarak çevrenize indirimli oyun satabilirsiniz. Karşılığında size nakit veya mobil bankacılıktan gönderirler
Hmm, güzel bir teklifEn temizi budur mesela seni tanısam bana BG3 al derdim sana 700 verirdim biterdi.![]()
yok onu yapıcam da çevremde şu an oyun alacak kimse yokalternatif olarak çevrenize indirimli oyun satabilirsiniz. Karşılığında size nakit veya mobil bankacılıktan gönderirler
bende seni tanısam yapardıkEn temizi budur mesela seni tanısam bana BG3 al derdim sana 700 verirdim biterdi.![]()
Forumda adamlar allahlarını övmedikleri kadar korsanı övüyorlar ama satış yapmak mı yasakmış? Garip...Hmm, güzel bir teklifYapılabilirdi ama forumda satış yasak
![]()
Forumda adamlar allahlarını övmedikleri kadar korsanı övüyorlar ama satış yapmak mı yasakmış? Garip...
Korsanı övenleri şikayet ederseniz bize de kolaylık sağlamış olursunuz.Forumda adamlar allahlarını övmedikleri kadar korsanı övüyorlar ama satış yapmak mı yasakmış? Garip...