Soru Steam İzinsiz Envanter Satımı ?

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Dün başıma bu olay geldi. Steam envanterimi boşaltmış biri ve sonra 0.25 lik şeyi 45 tl'ye satın almış. Steam desteğe yazdım ama maalesef bir şey yapamaıyorlar. Bu olay başınıza daha önce geldi mi? Steam guardım olmasına rağmen böyle bir olayla karşılaştım.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
giriş haraketlerine baksana

api keyini sil şifreni değiştir guard yedek kodlarını değiştir
eğer bir siteye girdiysen önceden güvenilir olmayan olabilir

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Giriş hareketlerinde hiçbir eylem veya aktivite yok. Ben de şifre değişikliği yaptım. Daha da sorun olmaz herhalde. Siz de dikkat edin arkadaşlar. Daha önceden girdiğim güvenilir olmayan bir site yok.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Giriş hareketlerinde hiçbir eylem veya aktivite yok. Ben de şifre değişikliği yaptım. Daha da sorun olmaz herhalde. Siz de dikkat edin arkadaşlar. Daha önceden girdiğim güvenilir olmayan bir site yok.
öyle bişi hiç yaşamamadım :D telefondan onay gerekiyor bide

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Steam guard aktifse sizlere dogrulama gelmesi lazım 20 kurusluk 2 tl satıslar yaptıgımda dogrulamar artık gelmedi belki ucuz diye.

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hocam steam skin satinca telefondan onay yapman gerekiyor
o belli bir limitte geçerli hocam.
öyle bişi hiç yaşamamadım :D telefondan onay gerekiyor bide
yüksek miktarlarda evet.
Steam guard aktifse sizlere dogrulama gelmesi lazım 20 kurusluk 2 tl satıslar yaptıgımda dogrulamar artık gelmedi belki ucuz diye.
evet ucuz diye gelmiyor.
45tl'den bahsediyor 5tl üzerinde direk doğrulama istiyor eğer çok item satışa sunarsa hepsinden doğrulama ister
birçok ürün satarak 45 tl'ye ulaşmış ve sonrasında 0,25 krşluk ürünü 45 tl'ye satın almış. Neyse olan oldu, bir önemi yok. Sizin de aklınızda bulunsun. Bana mail gelince fark ettim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri