Steam Kart Blokesi

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Böyle bir hata çıkıyor 4 dolarlık forza horizon 4 alacağım hesapta 142 TL var ama bu hata cikiyor ne yapmalıyım nays uygulaması üzerinden satın almaya çalışıyorum bloke falan da yok normalde

Ekli dosyalar

• IMG_20241128_220911.jpg
    IMG_20241128_220911.jpg
    5.5 MB · Görüntüleme: 11

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
459
Böyle bir hata çıkıyor 4 dolarlık forza horizon 4 alacağım hesapta 142 TL var ama bu hata cikiyor ne yapmalıyım nays uygulaması üzerinden satın almaya çalışıyorum bloke falan da yok normalde
Kartı telefon bankacılığından online alışverişe kapalı unutmuş olabilirmisin ?

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Steam giriş yöntemi olarak ne kullanıyorsun Gmail üzerinden mi giriyorsun kredi kartı maile bağlı mı ?
Hayır nays hesabı hiç bir şeye bağlı değil daha önce harcama yapmıştım hem steam den hemde başka sitelerden

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
459
Hayır nays hesabı hiç bir şeye bağlı değil daha önce harcama yapmıştım hem steam den hemde başka sitelerden
O zaman başka bir sorun var Bankanın müşteri temsilcisiyle iletişime geçmen lazım, ben mesela Steam ödeme yöntemine Google hesabı bağladım Kartın kendi bilgilerini kabul etmiyor Sanal kart istiyor böyle bir sorun olsa çözülür.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
O zaman başka bir sorun var Bankanın müşteri temsilcisiyle iletişime geçmen lazım, ben mesela Steam ödeme yöntemine Google hesabı bağladım Kartın kendi bilgilerini kabul etmiyor Sanal kart istiyor böyle bir sorun olsa çözülür.
Cüzdan kodu alsam sorun olur mu güvenilir bir site var mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri