- Tepki
- 248
Kartı telefon bankacılığından online alışverişe kapalı unutmuş olabilirmisin ?Böyle bir hata çıkıyor 4 dolarlık forza horizon 4 alacağım hesapta 142 TL var ama bu hata cikiyor ne yapmalıyım nays uygulaması üzerinden satın almaya çalışıyorum bloke falan da yok normalde
Hayır online alışveriş için açık gözüküyorKartı telefon bankacılığından online alışverişe kapalı unutmuş olabilirmisin ?
Steam giriş yöntemi olarak ne kullanıyorsun Gmail üzerinden mi giriyorsun kredi kartı maile bağlı mı ?Hayır online alışveriş için açık gözüküyor
Hayır nays hesabı hiç bir şeye bağlı değil daha önce harcama yapmıştım hem steam den hemde başka sitelerdenSteam giriş yöntemi olarak ne kullanıyorsun Gmail üzerinden mi giriyorsun kredi kartı maile bağlı mı ?
O zaman başka bir sorun var Bankanın müşteri temsilcisiyle iletişime geçmen lazım, ben mesela Steam ödeme yöntemine Google hesabı bağladım Kartın kendi bilgilerini kabul etmiyor Sanal kart istiyor böyle bir sorun olsa çözülür.Hayır nays hesabı hiç bir şeye bağlı değil daha önce harcama yapmıştım hem steam den hemde başka sitelerden
Cüzdan kodu alsam sorun olur mu güvenilir bir site var mıO zaman başka bir sorun var Bankanın müşteri temsilcisiyle iletişime geçmen lazım, ben mesela Steam ödeme yöntemine Google hesabı bağladım Kartın kendi bilgilerini kabul etmiyor Sanal kart istiyor böyle bir sorun olsa çözülür.
Pubg için foxepin ve perdigital sitesinden alıyorum ama Steam için hiç denemedim bilmiyorum.Cüzdan kodu alsam sorun olur mu güvenilir bir site var mı