Steam oyun problemi

Cshark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba herkese,
Steam den indirdiğim Hitman yada Splinter Cell gibi oyunlarda oynamaya başladıktan bir süre sonra fareyi hiç oynatmama rağmen karakter etrafında 360 derece dönüp duruyor ve çözemiyorum problemi. 
Lütfen yardım eder misiniz.

KS

Cshark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyunların dosya bütünlüğünü doğrulayıp yeniden dener misin?
[/quote]
 Bunu nasıl yapacağım konusunda bilgim yok biraz daha açıklayıcı olur musunuz lütfen.

Kubilay Gemci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cshark' Alıntı:
Oyunların dosya bütünlüğünü doğrulayıp yeniden dener misin?

Bunu nasıl yapacağım konusunda bilgim yok biraz daha açıklayıcı olur musunuz lütfen.

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Steam Kütüphanesinden Oyuna Sağ Tıklayın ve Özelliklere basın [/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yerel Dosyalara Geliniz 4ncü seçenekte Doğrulama var oradan yapabilirsiniz[/font]

KS

Cshark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaptım fakat düzelmedi, bazen oyun içinde bazende oyunun ilk başlangıcında yapıyor

Oyunu komple kaldırdım tekrar yükledim ve ardından doğrulamayı gene yaptım ama bir şey değişmedi

Yükleme yaptıktan sonra (oyun ve doğruluk) bilgisayarı tekrar başlattım ve oyun açmak için çift tıkladığımda steam in değişiklik yapmasına izin vermedim ve düzgün çalıştı. Fakat bir daha olur mu bilmiyorum olursa başka bir öneriniz var mı?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
İzin verdiyseniz bir sıkıntı olmaz. Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok ise Steam'in izin seçeneğinden dolayı olabilir

KS

Cshark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İzin verdiyseniz bir sıkıntı olmaz. Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok ise Steam'in izin seçeneğinden dolayı olabilir
[/quote]

Şimdi oyunu tekrar açtım ve gene devam ediyor... yok mu bunun kalıcı bir çözümü?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri