steam oyunlarında donma

insan1222

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelikle herkese iyi forumlar asus marka laptobumda steam üzerinden dota 2 ve pay day  2 gibi oyunları oynarken aniden laptop kitleniyor ve reset atmadan düzelmiyor. 3 kez servise gönderdim en son anakartı değiştirmişler yinede düzelmedi tüm sürücüler güncel  ve steami yeniden kurdum yinede düzelmedi. simdiden tesekkürler cevabınız ve yardımlarınız için

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Merhaba,
Başka oyunlar da da aynı problem var mı?
Örnek vereceğim kendi bilgisayarımda diğer oyunlarda hiç problem yok fakat doom da oyun donuyor kalıyor. Ve ben doom dosyalarında problem olduğunu düşünüyorum. Eğer sizin de sadece bu oyunlarda sorununuz varsa muhtemelen dosyalarındadır.

KS

insan1222

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarımda steam ko yüklü bir tek bile donmadı ayrıca servise gittikten sonra basladı bu sorun ek olarak androit telefonumu bile görmüyor suan bilgisayarım

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bilgisayarınızın sisteminden kaynaklı olabileceği kanısındayım dilerseniz bios üzerinden C ve D disklerinizi silerek yeniden oluşturun ve format atın. Eğer yine olmaz ise donanımsal yorumlar yapabiliriz fakat şuan yazılımsal diye düşünüyorum.

KS

insan1222

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam 3. kez servise gönderdim sözüm ona format attılar ama sistemi geriye almıslar , garantisi devam etmese direk formatlarım bide en son servise gittiğinde anakartın değiştiğini yazmıslar.

E

expert

Guest
Format garanti ile alakası yok dostum
İstediğin gibi format atabilirsin
HD sential ile diski tarat sağlığına bak

KS

insan1222

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sonuç yine aynı, çağrı merkezlerini aradım durumu izah ettim. bana site üzerinden arıza kaydı oluşturup göndermemi istediler. bu 4. göndermem olacak cihaz değişimi veya ücret iadesi alablir miyim ?

KS

insan1222

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Az önce servis ile konuştum bana hiçbir sorununun olmadığını ve tüm sürücülerin güncel olduğu söylendi.

KS

insan1222

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar sorunu çözmeyi başardım VR uygulamasını xbox'a 10 win aracılığıyla giriş yaptım ve VR'i kapat seçeneğini tıkladım daha sonrasında bırakın kasmayı bir kere bile kitlenmedi oyunlarım yinede teşekkür ederim tüm pchocası ailesine :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri