Yardım Steam Oyunu Indiriyor Gibi Gösterme Sorunu

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
herkese merhabalar 2 gecedir uyuduktan sonra steam üzerinden gta 5i yükleyip uyuyorum sabah uyandığımda dosya ve veri barı olduğu gibi duruyor ilerleme yok hemen yanında bulunan grafik çizelgesi yok indirmeyi duraklatma butonu var ilk gün biraz araştırdım bir forumda onedriveden kaynaklandığını ve silinince düzeldiğini yazmışlardı fakat denedim olmadı ne yapmalıyım
Ekran görüntüsü 2026-06-07 133252.png

Son düzenleme:

iTragedy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba. Sabah kalktığında Görev Yöneticisi'nde disk kullanımına bak. Eğer disk %100 çalışıyor ama indirme ilerlemiyorsa Steam dosyaları doğruluyor veya kuruyor olabilir.

Ayrıca "dosya ve veri barı olduğu gibi duruyor" dediğin durumda bilgisayar açık mı kalıyor, yoksa monitörü açtığında kilit ekranı mı geliyor? Eğer kilit ekranı geliyorsa uyku moduna geçmiş olma ihtimali çok yüksek.

Bir de GTA 5'i hangi diske kuruyorsun (SSD/HDD)? Özellikle eski HDD'lerde indirme bittikten sonra kurulum aşaması uzun süre takılmış gibi görünebiliyor.

KS

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Merhaba. Sabah kalktığında Görev Yöneticisi'nde disk kullanımına bak. Eğer disk %100 çalışıyor ama indirme ilerlemiyorsa Steam dosyaları doğruluyor veya kuruyor olabilir.

Ayrıca "dosya ve veri barı olduğu gibi duruyor" dediğin durumda bilgisayar açık mı kalıyor, yoksa monitörü açtığında kilit ekranı mı geliyor? Eğer kilit ekranı geliyorsa uyku moduna geçmiş olma ihtimali çok yüksek.

Bir de GTA 5'i hangi diske kuruyorsun (SSD/HDD)? Özellikle eski HDD'lerde indirme bittikten sonra kurulum aşaması uzun süre takılmış gibi görünebiliyor.
hocam laptop kullanıyorum uyku modları kapalı belli bir süre sonra ekranın kapanması kapalı laptopta sadece m2 var bugün hiç uyumadım ev internetinde sorun vardır diye düşünüp kendi internetime bağladım saat sabah 5 gibi bir anda hızım gittikçe yavaşlamaya başladı en sonda sıfırlandı ardından diskde sıfırlanınca bağlantı yok hatası denip telefon bağlantımıda kopartıyor
not:kablo ile bağlantı yaptım
bağlantı koptuğunu görünce bilgisayarla alaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri