Yardım Steam Pazar Işlemi Yapamıyorum ?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Steam pazar üzerinde bir kasa satacağım fakat onaylama gerektiğini steam guardı 7 gündür kullanmadığımı söylüyor,bekleme süresini kaldırmak için steam guardı kullanmam gerekiyormuş fakat telefonumda zaten bu aktif pazar işlemini telefon üzerinden onaylıyorum fakat hala hata çıkıyor bunun sebebi nedir ? Şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.
1687338498306.png

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Belli bir süre işlem yapmayınca da bloke koyuyor. Süre banı yiyorsun sonra o süre geçince aktif olarak kullanmaya devam ediyorsun.

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Belli bir süre işlem yapmayınca da bloke koyuyor. Süre banı yiyorsun sonra o süre geçince aktif olarak kullanmaya devam ediyorsun.
Ne kadar süre beklerim acaba hocam ? Birde "Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında daha fazla bilgi edinin" adlı bir kısım var buradakileri yaptığım halde beklemek zorundayım sanırım

Son düzenleme:

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Ne kadar süre beklerim acaba hocam ? Birde "Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında daha fazla bilgi edinin" adlı bir kısım var buradakileri yaptığım halde beklemek zorundayım sanırım
Muhtemelen bir hafta sonra satabileceksin o süreye kadar bekletecek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri