Yardım Steam Pubg Sorunu

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
dostlar bilgisayarı acıyorum oyuna gırelim diyoruz steam pubg acılmıyor. bilgisayarımı yenıden başlatıyorum sorunsuz acılıyor. ancak şöyle bı durumda var. oyunu kapattıktan sonra tekrar acmıyor. yanı oyunu her oynamak istediğimde bilgisayarımı yenıden baslatmam gerekıyor. sorunum bu sekılde.

herhangi bir hata kodu, uyarı vs. ile karşılasmıyorum. windowsum ve sürücülerim güncel. son iki haftadır böyle. oyun dostyaları bütünlüğünü de defalarca doğruladım ama nafile.

sorunumu ınternette yaşayan sadece bir kişi ile karşılaştım:

başka pubg sorunlarını da gezdim bazı onerılerı denedım:

sonuc yıne aynı. çözüm önerisi olan var mı durum cıdden can sıkmaya basladı. en son oyunu silip tekrar yükleyeceğim artık.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
dostlar bilgisayarı acıyorum oyuna gırelim diyoruz steam pubg acılmıyor. bilgisayarımı yenıden başlatıyorum sorunsuz acılıyor. ancak şöyle bı durumda var. oyunu kapattıktan sonra tekrar acmıyor. yanı oyunu her oynamak istediğimde bilgisayarımı yenıden baslatmam gerekıyor. sorunum bu sekılde.

herhangi bir hata kodu, uyarı vs. ile karşılasmıyorum. windowsum ve sürücülerim güncel. son iki haftadır böyle. oyun dostyaları bütünlüğünü de defalarca doğruladım ama nafile.

sorunumu ınternette yaşayan sadece bir kişi ile karşılaştım:

başka pubg sorunlarını da gezdim bazı onerılerı denedım:

sonuc yıne aynı. çözüm önerisi olan var mı durum cıdden can sıkmaya basladı. en son oyunu silip tekrar yükleyeceğim artık.
dosyaları repair edin hocam

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Bir ihtimal sürücü sorunu veya işletim sistemi sorunu olabilir, (varsa) güncelleme deneyin. Veya Game booster ya da herhangi bir performans iyileştirici programlar kullanıyorsanız battleye gibi oyunun servislerini duraklatıyor olabilir. Bi, kontrol edin.

Sık oynadığınız bir oyun ise ve çözemezseniz format iyi bir tercih olur sizin için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri