dostlar bilgisayarı acıyorum oyuna gırelim diyoruz steam pubg acılmıyor. bilgisayarımı yenıden başlatıyorum sorunsuz acılıyor. ancak şöyle bı durumda var. oyunu kapattıktan sonra tekrar acmıyor. yanı oyunu her oynamak istediğimde bilgisayarımı yenıden baslatmam gerekıyor. sorunum bu sekılde.
herhangi bir hata kodu, uyarı vs. ile karşılasmıyorum. windowsum ve sürücülerim güncel. son iki haftadır böyle. oyun dostyaları bütünlüğünü de defalarca doğruladım ama nafile.
sorunumu ınternette yaşayan sadece bir kişi ile karşılaştım:
www.technopat.net
başka pubg sorunlarını da gezdim bazı onerılerı denedım:
www.technopat.net
sonuc yıne aynı. çözüm önerisi olan var mı durum cıdden can sıkmaya basladı. en son oyunu silip tekrar yükleyeceğim artık.
herhangi bir hata kodu, uyarı vs. ile karşılasmıyorum. windowsum ve sürücülerim güncel. son iki haftadır böyle. oyun dostyaları bütünlüğünü de defalarca doğruladım ama nafile.
sorunumu ınternette yaşayan sadece bir kişi ile karşılaştım:
Steam PUBG bazen açılmıyor
Steam PUBG bazen açılmıyor görev yöneticisinde tsl.exe çıkıyor sonra gidiyor, resetleyince PC'yi bu sefer açılıyor sorun ne olabilir?
başka pubg sorunlarını da gezdim bazı onerılerı denedım:
Rehber: Windows’ta sanal bellek nedir ve nasıl ayarlanır?
Selam, bugün sizlerle akıllarda soru işareti bırakan sanal bellek konusunu ele alacağız. Öncelikle sanal bellek nedir ve ne işe yarar bunu bir görelim. Sanal bellek; sisteminizde bulunan fiziksel RAM’in yetmediği durumlarda devreye giren ve RAM’i taklit eden bir yapıdır. Tabii bu yapı bizim...
sonuc yıne aynı. çözüm önerisi olan var mı durum cıdden can sıkmaya basladı. en son oyunu silip tekrar yükleyeceğim artık.