- Tepki
- 260
22-29 Kasım arası sonbahar Steam indirimleri başlamıştır arkadaşlar bilginize..
Bencederdr2 98tl olmuş kaçırmayın
Önceden satın alıp hiç oynamadım şimdi iade edip tekrar alacağım teşekkürler STEAMrdr2 98tl olmuş kaçırmayın
Hocam ben Nisan gibi aldım epic Store'dan hiç oynamadım iade edebilir miyimÖnceden satın alıp hiç oynamadım şimdi iade edip tekrar alacağım teşekkürler STEAM![]()
EpicG. de mevcut mudur bilmiyorum(iade) Steam'den aldım ben.Hocam ben Nisan gibi aldım epic Store'dan hiç oynamadım iade edebilir miyim![]()
14 gün ve 2 saat şartı yok muydu hocam?Önceden satın alıp hiç oynamadım şimdi iade edip tekrar alacağım teşekkürler STEAM![]()
valla 2 saat oynamadım 14 günü geçti ama iade talebi oluşturdum eğer iade edilmezse sorun yok eğer indirim bitene kadar edilmezse iptal ederim iadeyi.14 gün ve 2 saat şartı yok muydu hocam?
FIFA 23 satın aldım. Ek olarak; Crysis Remastered Trilogy almayı düşünüyorum. Başka önerisi olan varsa söyleyebilir.
Tabii Steam iade alıp tekrar sizin almanıza engel olmazsa güzel taktik yerler inşallahvalla 2 saat oynamadım 14 günü geçti ama iade talebi oluşturdum eğer iade edilmezse sorun yok eğer indirim bitene kadar edilmezse iptal ederim iadeyi.