Steam Üzerinden İndirilen Oyunun Tüm Kalıntılarını Silmek

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Steam den indirdiğim oyunu sildim ancak bunun dosya verilerinide silmek istiyorum yani tamamen silmek istiyorum nasıl yapabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İndirdiğiniz uyunun 2 kalıntısı kalır. Birisi save ve ayarlarının olduğu dosya ki bu dosya Belgelerim ve C:\Users\%username%\AppData klasörü içindeki Local , Locallow ve Roaming klasörlerinden birisinde olur. Diğer kalıntıysa regedit kalıntıları ki bunları da CCleaner yazılımını indirip kurun bu programdaki Registery bölümünden 4 kutu simgesi olan bölüm temizleyebilirsiniz.

Başka bir şey yapmanız gerekmiyor.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
İndirdiğiniz uyunun 2 kalıntısı kalır. Birisi save ve ayarlarının olduğu dosya ki bu dosya Belgelerim ve C:\Users\%username%\AppData klasörü içindeki Local , Locallow ve Roaming klasörlerinden birisinde olur. Diğer kalıntıysa regedit kalıntıları ki bunları da CCleaner yazılımını indirip kurun bu programdaki Registery bölümünden 4 kutu simgesi olan bölüm temizleyebilirsiniz.

Başka bir şey yapmanız gerekmiyor.
İlk adımı sildim ama ccleaner da dediğiniz kısmı tam anlayamadım registery diye bir yer yazmıyor uygulama Türkçe müsaitseniz dc üzerinden gösterebilirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kayıt Defteri yada Registery olarak geçer aşağıdaki resimdeki simge.

Ekran Alıntısı.PNG

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hepsi aktif kalsın tarama yapın taramadan sonra bulunanları temizleyin ve bu işlemi en az 3 defa tekrar edin. Bazen tek seferde bulamıyor kayıt defteri kalıntılarını. NOT : Programda bir hata var SpeechRuntime.exe girdisi sürekli orada kalıyor onu düşünmeyin sizinle alakalı değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri