Yardım Steamde Hızı Tam Almıyorum?

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
arkadaşlar 2-3 gün önce intertnet hızını yükselttik ama steamde tam olarak almıyor nede böyle oluyor. internet süperonline
1774871413135.png
1774871429603.png

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
Bu durum, sizin servis sağlayıcınız ve sağladığı hızla ilgili görülmüyor.
Yine de ethernet kablosu ile download yapmaya çalışın, eğer wifi ile devam ediyorsanız...

''Farklı sunucuları deneyin, bazen daha uzak bir sunucunun trafiğinin daha az olması nedeniyle hızı daha yüksek olabilir (en azından burada daha önce bazı kişilerin belirttiği bu).

En iyi indirme hızını nereden alacağınız tamamen rastgele. Bazen tam bant genişliğine ulaşmak için Almanya'ya veya başka bir yere geçmem gerekiyor

Steam ayarlarından indirme bölgesini değiştirmeyi deneyin, ardından Steam'i yeniden başlatın. Eğer işe yaramazsa, indirme önbelleğini temizleyin.''
.......

Bir ihtimal, gecenin geç saatleri indirme bölgesi size yakın bir bölge......

Son düzenleme:
KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Bu durum, sizin servis sağlayıcınız ve sağladığı hızla ilgili görülmüyor.
Yine de ethernet kablosu ile download yapmaya çalışın, eğer wifi ile devam ediyorsanız...

''Farklı sunucuları deneyin, bazen daha uzak bir sunucunun trafiğinin daha az olması nedeniyle hızı daha yüksek olabilir (en azından burada daha önce bazı kişilerin belirttiği bu).

En iyi indirme hızını nereden alacağınız tamamen rastgele. Bazen tam bant genişliğine ulaşmak için Almanya'ya veya başka bir yere geçmem gerekiyor

Steam ayarlarından indirme bölgesini değiştirmeyi deneyin, ardından Steam'i yeniden başlatın. Eğer işe yaramazsa, indirme önbelleğini temizleyin.''
.......

Bir ihtimal, gecenin geç saatleri indirme bölgesi size yakın bir bölge......

ethernet kablosuyla yapıyorum hocam zaten. deneyeceğim hocam yazdıklarını

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri