Genel teknik özelliklerde hot-swap özelliği olmadığı belirtildiği için bunu dikkate almıştım.
Şu videodaki gibi sanıyorum değiştirme:
Buradaki 7:09 dakikadaki kısma bakın. Çubuğu bastırıyor çekiyor. İleri geri hareket.
Eğer bu kısım uzun süre kullanım çok çok uzun süre,
bu esnekliğini kaybettiyse, temas sıkıntısı çıkarır. Bu yüzden yapabilir. Bu kısım klavye ana gövdesinde olduğu için sabittir Switch lerle ilgili gözükmüyor. Switch sağlam ve değiştirseniz bile yine sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek olacaktır.
Madem memnunsunuz klavyeden Yine de son birkez şans verin bakalım, en az kullandığınız switchlerden birini değiştirip o yuvanın temiz tozsuz olmasını sağlayarak son bir kontrol.
İyice emin olduktan sonra yeni bir tane araştırılabilinir
Olmazsa olmazlarınızı belirleyin:
-
Türkçe Q istiyorsunuz.??? (Bu seçenek marka ve model olarak en belirleyici olacaktır.)
Eğer ben İngilizce düzen kullandım. Alışkınım derseniz bu pek çok marka, model ve fiyat aralığını açacaktır.
-Boyut olarak kesin karar verin %100, %96 TKL vb.
iyi mekanik klavye boyutlarını iş ve oyun için keşfedin. Mükemmel uyumunuzu bulmak için %100, TKL, %75, %65, %60 ve %40 klavyelerin avantajlarını, dezavantajlarını ve tuş düzenlerini inceleyin.
akkogear.eu
--------------------------------
SteelSeries Apex 5 Hibrit RGB --- en ucuz 5 bin TL üstelik sorun çıkarmış. Bu fiyata kesinlikle değmez.
APEX 7 ler 7000 Tl den başliyor
APEX prolar 8000 TL ve üzeri
Apex pro gen 3 ler 10 bin tl ye yaklaşmış
Üstelik Türkçe dil desteği mutlaka lazım diyorsanız. Hangisinde bulunuyor Türkiye de araştırmnız gerekecek.
-------------------------
Türkçe dil desteği olanlardan diğer marklara bakalım.
Hyperx ler var yine bunların çoğu hotswap değildir
-------------------------------------
Türkçe dil desteği olanlardan
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.
www.gaming.gen.tr
-----------------------------------------
Türkçe dil desteği olanlardan.
USB N-key rollover sayesinde , gölgelenme veya başka gecikmeler olmadan aynı anda sınırsız sayıda tuşa basılabilir.
Glorious GMMK 2
ve
Glorious GMMK 3 serileri var
GMMK2 şU 3000-3500 TL olsa idi fiyat olarak olabilirdi siyah diye fiyatı 5.5 K ya çıkarmışlar.
Glorious GMMK2 Klavyenin tamamı maksimum sertlik için dayanıklı ve kalın metal alaşımdan yapılmıştır.
www.gaming.gen.tr
Beyazı var sadece 3500 Tl civarı
GMMK3 ler yeni nesil aralarında siyah modellerde ciddi fiyat farkı pek kalmamış
5000 TL
-----------------------------------------
Diğer seçenekler:
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.
www.gaming.gen.tr
----------------------------
Bütün bunlar TÜRKÇE Q desteği için verilen seçenekler.
Türkçe Q olması şart değilse tavsiyeler, modeller, markalar, fiyatlar daha geniş yelpazede olacaktır.
Son olarak
Steel Series lerde karar kılarsanız
@Sahuraka
hocanın görüşlerini bekleyin. Yanılmıyorsam kullanmışlığı ve tecrübesi var dı bu üst Steel Series modellerde...