Steel Series Arctis 7 Wireless 2099TL.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Bütçe nedir? Kullanıyorum sorunsuz bir modeldir.
Bütçem bu kadar hocam ekstra olarak 7+ modelini buldum 2300 tl aradaki farka değecek bir şey var mı?

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Bütçem bu kadar hocam ekstra olarak 7+ modelini buldum 2300 tl aradaki farka değecek bir şey var mı?
Arada 200₺ fark var bu bütçede verilir. Güncel model hep daha iyidir.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Karşılaştırma özelliklerini bulamıyorum ama ne daha iyi ne daha kötü göremiyorum hocam ikisi arasında ki farklar ne ola ki.
Kullanım süresi farkı var 6 saat. Kullanım alanı daha fazla 7+’in ios vs. Bir tık hafif. Artis 7 10m arctis 7+ 12m çekim alanı var. Gördüğüm farklar bunlar. Ha dersen çok mu fark ediyor 6 saatlik kullanım ömrü dışında gram fark yok

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Android uyumlu olduğunu yazmışlar. Sanırım uygun. Kullananlar var ama farklı bir aparatla mı yapmışlar kendi aparatlarıyla mı bilemiyorum

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
2300 Luk modelin yabancilar videosunu cekmisti sanirim baya üst düzey. O fiyat segmentinde baska tercih çok yok

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
2300 Luk modelin yabancilar videosunu cekmisti sanirim baya üst düzey. O fiyat segmentinde baska tercih çok yok
Ürünü almayı düşünüyorum 2300 TL fiyatı var telefonuma da bağlanabilir mi sitelerimizde pek yardımcı kaynaklar bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri