Hocam kullanmaya başladım. Yorumlarımı söyleyeyim ;
Kutuyu açarken dahi premium bir ürün satın aldığını sonuna kadar hissettiriyor. Paketlemesi mükemmel, içinden klavye, bilek desteği aparatı ayrı ayrı çıkıyor. Bilek desteği aparatı klavyeye mıktnasıtla yapışıyor. Takıp çıkarması çok güzel. Benim ekipman seti Steelseries olduğu için tüm ekipmanları aynı anda aynı rengi verecek şekilde senkronize çalıştırabiliyorum. Klavyenin tuş hissiyatı, basımı, renkleri ve görünümü çok güzel. Sağ üst köşesinde dijital bir led ekran var. Steelseries ve logosu yer alıyor. Programdan oraya istediğiniz bir yazı, gif, vs koyabiliyorsunuz. Hatta program sayesinde gpu CPU sıcaklık, ram kullanımı vs gösteren farklı farklı kombinasyonlar yapabiliyorsunuz. Bunları profil halinde ayırabiliyor, sağdaki dönen buton sayesinde bir sonraki profile geçerek görmeyi istediğiniz şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Valorant oynarken kullanımı çok rahat. Tuşa hafif bir basmada bile hemen algılıyor, sesi güzel çıkıyor. Ancak sesi biraz yüksek. Sanırım sesi de ayarlayabiliyoruz ama ona daha hiç bakmadım