Steelseries Arctis 1 Wireless Tek Taraflı Ses Sorunu

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İyi forumlar. Steelseries Arctis 1 Wireless kulaklık aldım ve elime bugün ulaştı. Fakat şöyle bir sorun var, kulaklık sesi sadece tek taraftan veriyor. Kulaklığı açarken iki taraftan da ses çıkıyor fakat normal bir video izlemeye geçtiğimde sesi tek taraftan veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Bunun için steelseries destek ekibini arayaiblirisniz .Eğer ulaşamazsanız ya da illgilenmezlerse aldığınız yer ile iletişime geçmeye çalışın.

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bunun için steelseries destek ekibini arayaiblirisniz .Eğer ulaşamazsanız ya da illgilenmezlerse aldığınız yer ile iletişime geçmeye çalışın.
Kulaklıkta sorun yok ki. Açılır kapanırkenki eşleşme sesinde iki taraftan da ses veriyor fakat normal kullanıma geçtiğimde tek taraflı ses vermeye devam ediyor. Destek ekibiyle uğraşmak daha zor bir durum.

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
E ben sizin için kulaklığı tamir edemeyeceğime göre ne yapmamı istiyorsunuz ki benden sadec e size destek ekibini önerebilirim :D

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
E ben sizin için kulaklığı tamir edemeyeceğime göre ne yapmamı istiyorsunuz ki benden sadec e size destek ekibini önerebilirim :D
Belki aynı durum bir başkasının başına gelmiştir diye açtım, tamir etmeni beklemedim dostum :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri