dostum aslında derdım ferah olması . havadar . ama ferah olanlar ses gecırıyor galiba . deri gibi yakanlar pişirenler sesi bıraz daha dısarda tutuyor demı ?kadife, deri, kumaş
hangisi?
Reis dışı deri içi kumaş alabilirsindostum aslında derdım ferah olması . havadar . ama ferah olanlar ses gecırıyor galiba . deri gibi yakanlar pişirenler sesi bıraz daha dısarda tutuyor demı ?
deri tabii daha iyi yalıtım yapardostum aslında derdım ferah olması . havadar . ama ferah olanlar ses gecırıyor galiba . deri gibi yakanlar pişirenler sesi bıraz daha dısarda tutuyor demı ?
Kardesim tavsiyeni link olarak atabilirmisin direk alıyım . Derdim ses gecirmesim ama yakmasin da arasi isteReis dışı deri içi kumaş alabilirsin
Hep sahteleri cakmalari var . Şunu al deyip tavsiye atabilirmisin . Arkadaşa da dediğim gibi . Ferah olsun istiyorum ama deriler daha iyi yalıtım yapiyor dogruderi tabii daha iyi yalıtım yapar
hocam şimdi ikisini birden olan pad bulmanız neredeyse imkansızKardesim tavsiyeni link olarak atabilirmisin direk alıyım . Derdim ses gecirmesim ama yakmasin da arasi iste
Hep sahteleri cakmalari var . Şunu al deyip tavsiye atabilirmisin . Arkadaşa da dediğim gibi . Ferah olsun istiyorum ama deriler daha iyi yalıtım yapiyor dogru
Tavsiyen nedir kardeşim peki..ne yapalmhocam şimdi ikisini birden olan pad bulmanız neredeyse imkansız
2 ped alın yaz zamanları kumaşı kışın deriyi kullanınTavsiyen nedir kardeşim peki..ne yapalm
Mantıklı. Ben baktim amazondan yada baska yerlerden de karar veremedim . Cok cakma cok sahte dandik var . Vaktin olursa bana şunu al bunu al diye link atabilirmisin dostum2 ped alın yaz zamanları kumaşı kışın deriyi kullanın
Çok fazla bilgim yok bu konularda @Greewe_Greew ve @Lory daha iyi öneri yapılabilirMantıklı. Ben baktim amazondan yada baska yerlerden de karar veremedim . Cok cakma cok sahte dandik var . Vaktin olursa bana şunu al bunu al diye link atabilirmisin dostum
aynen bunu gördüydüm güvenip almadıydım . şimdi burdan 1 siyah deri 1 siyah kumaş mı alıyım![]()
Steelseries Arctis 1 3 5 7 Uyumlu Kulaklık Süngeri Kulaklık Pedi (507051205) kumas Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Steelseries Arctis 1 3 5 7 Uyumlu Kulaklık Süngeri Kulaklık Pedi (507051205) kumas fiyatlarını Akakçe ile takip et! Steelseries Arctis 1 3 5 7 Uyumlu Kulaklık Süngeri Kulaklık Pedi (507051205) kumas özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunlar iyidir.![]()
Steelseries Arctis 1 3 5 7 Uyumlu Kulaklık Süngeri Kulaklık Pedi (503701966) Siyah - Siyah Deri Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Arctis 1 3 5 7 Uyumlu Kulaklık Süngeri Kulaklık Pedi (503701966) Siyah - Siyah Deri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evetaynen bunu gördüydüm güvenip almadıydım . şimdi burdan 1 siyah deri 1 siyah kumaş mı alıyım
dostum birde sen tavsiye link atarmısın müsait oluncahocam şimdi ikisini birden olan pad bulmanız neredeyse imkansız