Yardım Steelseries Arctis 7 Plus Vs Arctis 9 Hangisi Daha Mantıklı?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Evet virtuoso bir tık daha stüdyo kulaklığı gibi
stüdyo kulaklığından ziya de g733 kıyasla sürücüsü daha büyük ve hassasiyet olarak 109db frekans olarakta 40khz. g733 2 özelliği var rahat olması ve 29 saat sarjının gitmesi . ses oyun mikrofon konusunda virtuoso yer

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
stüdyo kulaklığından ziya de g733 kıyasla sürücüsü daha büyük ve hassasiyet olarak 109db frekans olarakta 40khz. g733 tek bir özelliği var rahat olması ve 29 saat sarjının gitmesi . ses oyun mikrofon konusunda virtuoso ye
Sürücüleri iyi olmalı zaten arada 700 tl var :D ama oyunda biraz sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum karşılaştırmalara bakmak lazım

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Sürücüleri iyi olmalı zaten arada 700 tl var :D ama oyunda biraz sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum karşılaştırmalara bakmak lazım
şuan 700tl var 3 gün önce virtuoso daha ucuzdu. oyunlar için 1,5k bandında ki kullaklıklardan sonra hepsi neredeyse aynı düzeyde calısıyor.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
kısaca rahatlık olarak g733 daha rahat ve sarjı 9 saat daha fazla gidiyor. 700tl daha uygun.
virtuoso için mikrofonu en iyi yanı , ses kalitesi olarak aralarında fark var (oyunlarda o farkı hissedemezsiniz) müzik vs farkı hissedersiniz. bide kulak pedleri dış sesi daha fazla kesiyor olmalı (ben sevmıom ama illa öyle isteyenler var) konfor olarak orta seviye. g733 konforda üst seviye hocam çok oyun oynamam derseniz kafamda rahat dursun mıkrofon için zaten sesinizi net iletir daha fazlası şova girer misali alınır. konfor önemli çünkü bide 700tl fark olunca

melihdncrr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arctis 1 wireless modelinden Arctis 7P+ modeline geçiş yaptım. Beyaz bir model olması beni cezbeden seçenek oldu açıkçası yoksa Arctis 9 seçebilirdim. Ben 6 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım. Yani renk takıntınız yoksa bence 9 alın özellik olarak bir üst seviye diye biliyorum. Çok fark var mı derseniz bence fark bile yok kullanımda. Tercih sizin.

KS

Woldier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arctis 1 wireless modelinden Arctis 7P+ modeline geçiş yaptım. Beyaz bir model olması beni cezbeden seçenek oldu açıkçası yoksa Arctis 9 seçebilirdim. Ben 6 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım. Yani renk takıntınız yoksa bence 9 alın özellik olarak bir üst seviye diye biliyorum. Çok fark var mı derseniz bence fark bile yok kullanımda. Tercih sizin.
Logitech g733 aldım az önce geldi çok güzel ses veriyor ama mikrofonu çok kötü

Testlerine tam bakmadım bakmak lazım ama iyidir tahminimce
Hocam bunun ayarı falan yok mu ya? Robotik ses geliyor bildiğiniz.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Logitech g733 aldım az önce geldi çok güzel ses veriyor ama mikrofonu çok kötü

Hocam bunun ayarı falan yok mu ya? Robotik ses geliyor bildiğiniz.
Tam bilmiyorum bir uygulama vardı ama adı aklımda değil bir bakayim iftardan sonra yazayim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri