- Tepki
- 2,986
Yani oyun için g733 daha iyi olurvirtuoso nasıl
Yani oyun için g733 daha iyi olurvirtuoso nasıl
sağlam zaten. aralarında aman aman fark yok. oyunlarda ses farkı olduğunu düşünmüyorum ama müzik dinlerken fark var bide mikrofon farkı biraz fazla varg733'de sağlam diye düşünüyorum ya.
Evet virtuoso bir tık daha stüdyo kulaklığı gibisağlam zaten. aralarında aman aman fark yok. oyunlarda ses farkı olduğunu düşünmüyorum ama müzik dinlerken fark var bide mikrofon farkı biraz fazla var
stüdyo kulaklığından ziya de g733 kıyasla sürücüsü daha büyük ve hassasiyet olarak 109db frekans olarakta 40khz. g733 2 özelliği var rahat olması ve 29 saat sarjının gitmesi . ses oyun mikrofon konusunda virtuoso yerEvet virtuoso bir tık daha stüdyo kulaklığı gibi
Sürücüleri iyi olmalı zaten arada 700 tl varstüdyo kulaklığından ziya de g733 kıyasla sürücüsü daha büyük ve hassasiyet olarak 109db frekans olarakta 40khz. g733 tek bir özelliği var rahat olması ve 29 saat sarjının gitmesi . ses oyun mikrofon konusunda virtuoso ye
şuan 700tl var 3 gün önce virtuoso daha ucuzdu. oyunlar için 1,5k bandında ki kullaklıklardan sonra hepsi neredeyse aynı düzeyde calısıyor.Sürücüleri iyi olmalı zaten arada 700 tl varama oyunda biraz sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum karşılaştırmalara bakmak lazım
1500 demeyelimde 1700-1800 diyelimşuan 700tl var 3 gün önce virtuoso daha ucuzdu. oyunlar için 1,5k bandında ki kullaklıklardan sonra hepsi neredeyse aynı düzeyde calısıyor.
g733'ün mikrofonu nasıl hocam? Tatmin eder mi.1500 demeyelimde 1700-1800 diyelim
Testlerine tam bakmadım bakmak lazım ama iyidir tahminimceg733'ün mikrofonu nasıl hocam? Tatmin eder mi.
Logitech g733 aldım az önce geldi çok güzel ses veriyor ama mikrofonu çok kötüArctis 1 wireless modelinden Arctis 7P+ modeline geçiş yaptım. Beyaz bir model olması beni cezbeden seçenek oldu açıkçası yoksa Arctis 9 seçebilirdim. Ben 6 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım. Yani renk takıntınız yoksa bence 9 alın özellik olarak bir üst seviye diye biliyorum. Çok fark var mı derseniz bence fark bile yok kullanımda. Tercih sizin.
Hocam bunun ayarı falan yok mu ya? Robotik ses geliyor bildiğiniz.Testlerine tam bakmadım bakmak lazım ama iyidir tahminimce
Tam bilmiyorum bir uygulama vardı ama adı aklımda değil bir bakayim iftardan sonra yazayimLogitech g733 aldım az önce geldi çok güzel ses veriyor ama mikrofonu çok kötü
Hocam bunun ayarı falan yok mu ya? Robotik ses geliyor bildiğiniz.