Blackshark v2 pro albaşlıkdada gördüğünüz gibi bu üç kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz varmı bütçe maksimum 4000 tl
Nedeni nedir diğer ürünlerden neyi faklı açıklayabilir misin ?Blackshark v2 pro al
İçindeki ses kartı güzel kulaklık gayet şık ve rahat bass ve tiz oranını gayet iyi yansıtıyorNedeni nedir diğer ürünlerden neyi faklı açıklayabilir misin ?
BlackShark V2 probaşlıkdada gördüğünüz gibi bu üç kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz varmı bütçe maksimum 4000 tl
Kendim normal modelini kullanıyorum aşırı memnunum. Sadece THX özelliği bile bu bütçedeki diğer kulaklıklara rakip olmak için yeter. Mikrofon çıkarıp takılması, mikrofon ses temizliği /kalitesi, kumaş pedleri ile rahatsız etmeyen yapısı, gürültü engellemesi, yanında gelen ses kartı, ve en önemlisi THX özelliği. Bunlar dışında sayamadığım özellikler de vardır, aklıma gelmedi. İsterseniz birkaç fotoğraf da ekleyeyim.Nedeni nedir diğer ürünlerden neyi faklı açıklayabilir misin ?
Hayır. Yani bende öyle olmuyor. Aksine aşırı rahat.BlackShark V2 pro baş ağrısı vs yaparmı
BlackShark V2 pro dip ses gibi bir sorunu yok değilmiHayır. Yani bende öyle olmuyor. Aksine aşırı rahat.
çok hafif dinamik yapısı var yapmazBlackShark V2 pro baş ağrısı vs yaparmı