Selamlar,
Arctis 9 Wireless Almayı düşünüyorum ama nova proyla arasında çok fark var mı?
Arctis 9 Wireless Almayı düşünüyorum ama nova proyla arasında çok fark var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Teşekkür ederim@Greewe_Greew
sabaha doğru öneri yapar. Beklemede kalın.
Kablolu alıcaksan nova pro alabilirsin ama kablosuz alıcaksan önerim blackshark v2 pro 2023 olurArctis 9 Wireless Almayı düşünüyorum ama nova proyla arasında çok fark var mı ?
Tamamdir tesekkurlerKablolu alıcaksan nova pro alabilirsin ama kablosuz alıcaksan önerim blackshark v2 pro 2023 olur
daha sipariş vermedimde nova pro düşünüyorum ama arctis 9 wirelesste çok hoşuma gidiyor. Sadece steelseries düşünüyorum. Arctis 9 wireless neden önermezsiniz fikrinizi alabilir miyim?Kablolu alıcaksan nova pro alabilirsin ama kablosuz alıcaksan önerim blackshark v2 pro 2023 olur
Parasını haketmiyor diyedir ama sadece Steel series istiyorsan arctis 9 fena değildaha sipariş vermedimde nova pro düşünüyorum ama arctis 9 wirelesste çok hoşuma gidiyor. Sadece steelseries düşünüyorum. Arctis 9 wireless neden önermezsiniz fikrinizi alabilir miyim?
benim bütün ekipmanlarım steelseries ve seviyorum o yüzden steelseries istiyorum. Aslında şuan kullandığım arctis 5 modeli ama kulaklığın sol tarafı nadirende olsa ses gidip geliyor kablodan mı yoksa kulaklıkta mı sorun var anlamadım.Parasını haketmiyor diyedir ama sadece Steel series istiyorsan arctis 9 fena değil
Hmm o zaman s.s 9 sizin setup a çok yakışırbenim bütün ekipmanlarım steelseries ve seviyorum o yüzden steelseries istiyorum. Aslında şuan kullandığım arctis 5 modeli ama kulaklığın sol tarafı nadirende olsa ses gidip geliyor kablodan mı yoksa kulaklıkta mı sorun var anlamadım.
Parasını asla hak etmiyordaha sipariş vermedimde nova pro düşünüyorum ama arctis 9 wirelesste çok hoşuma gidiyor. Sadece steelseries düşünüyorum. Arctis 9 wireless neden önermezsiniz fikrinizi alabilir miyim?