Steelseries Arctis 9 Wireless Ile Steelseries Nova Pro Arasında Çok Fark Var Mı?

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Selamlar,

Arctis 9 Wireless Almayı düşünüyorum ama nova proyla arasında çok fark var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Kablolu alıcaksan nova pro alabilirsin ama kablosuz alıcaksan önerim blackshark v2 pro 2023 olur
daha sipariş vermedimde nova pro düşünüyorum ama arctis 9 wirelesste çok hoşuma gidiyor. Sadece steelseries düşünüyorum. Arctis 9 wireless neden önermezsiniz fikrinizi alabilir miyim?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,964
daha sipariş vermedimde nova pro düşünüyorum ama arctis 9 wirelesste çok hoşuma gidiyor. Sadece steelseries düşünüyorum. Arctis 9 wireless neden önermezsiniz fikrinizi alabilir miyim?
Parasını haketmiyor diyedir ama sadece Steel series istiyorsan arctis 9 fena değil

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Parasını haketmiyor diyedir ama sadece Steel series istiyorsan arctis 9 fena değil
benim bütün ekipmanlarım steelseries ve seviyorum o yüzden steelseries istiyorum. Aslında şuan kullandığım arctis 5 modeli ama kulaklığın sol tarafı nadirende olsa ses gidip geliyor kablodan mı yoksa kulaklıkta mı sorun var anlamadım.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,964
benim bütün ekipmanlarım steelseries ve seviyorum o yüzden steelseries istiyorum. Aslında şuan kullandığım arctis 5 modeli ama kulaklığın sol tarafı nadirende olsa ses gidip geliyor kablodan mı yoksa kulaklıkta mı sorun var anlamadım.
Hmm o zaman s.s 9 sizin setup a çok yakışır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri