Steelseries Arctis Pro + Dac, Asus Rog Delta/Theta

Hangisi?

• Asus Rog Delta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Steelseries Arctis Pro + Dac

• Asus Rog Theta 7.1

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

savasuzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba, sizce hangisi bütçe belli rog delta kullanıyordum bir sorun oluştu servise gönderdim para iadesi aldım ama şu anda başka modellere bakıyorum ve ilgimi çeken Asus Rog Theta 8 adet hoparlörü olduğu için ama çokça önerilen SS Arctis Pro + Dac modelide olabilir. Tüm tanıtımları izledim ama bana net kullanıcı yorumu lazım. Alıp deneyip iade işlemleriyle zaman kaybetmek istemiyorum açıkçası... Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tek tek teşekkür ederim...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ASUS ROG Delta/Theta için evet öneririm size ama SS ürünlerini pek öneren birisi değilim. Delta sersinin yenisi tanıtıldı sene başlarında RTX 3000 serisi ile beraber. O beklenebilir ROG Theta önerebileceğim en iyi ürün size. Yani o ürünü alabilirsiniz ama biraz kaba bir üründür bilginiz olsun.

KS

savasuzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ugur.gozaydin' Alıntı:
ASUS ROG Delta/Theta için evet öneririm size ama SS ürünlerini pek öneren birisi değilim. Delta sersinin yenisi tanıtıldı sene başlarında RTX 3000 serisi ile beraber. O beklenebilir ROG Theta önerebileceğim en iyi ürün size. Yani o ürünü alabilirsiniz ama biraz kaba bir üründür bilginiz olsun.

Çok teşekkürler cevap için sağ olun ? büyük ihtimal theta alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri