böyle bir beyazlık oluştu bunu nasıl temizlerim mouse pad yıkanır mı ?
T tayyip152 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 71 Tepki 0 Konum 1 | Adana 16 Şub 2018 #1 böyle bir beyazlık oluştu bunu nasıl temizlerim mouse pad yıkanır mı ?
O Oğuzhan Gündüz Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 285 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 16 Şub 2018 #2 Hocam ben benimkini yıkamıştım. İlk bir gün falan az denecek kadar sıkıntı oluyor ama sonra eskisi gibi canavar oldu. Kaba sıcak su koydum (ılığın bir tık üstü , kaynar olmasın) sonra bulaşık deterjanıyla hafif hafif yıkadım, duruladım ve kuruttum .
Hocam ben benimkini yıkamıştım. İlk bir gün falan az denecek kadar sıkıntı oluyor ama sonra eskisi gibi canavar oldu. Kaba sıcak su koydum (ılığın bir tık üstü , kaynar olmasın) sonra bulaşık deterjanıyla hafif hafif yıkadım, duruladım ve kuruttum .
KS T tayyip152 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 71 Tepki 0 Konum 1 | Adana 16 Şub 2018 Konu Sahibi #3 95 tl lik mouse pad valla korkuyom bazı forumlarda döküldüğü filan söylenmişti o yüzden
O Oğuzhan Gündüz Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 285 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 16 Şub 2018 #4 Riske atmak size kalmış, benimki o kadar pahalı değildi ondan rahattım ben Hocam üst tarafı kumaş alt tarafı kauçuk dimi bunun?
Riske atmak size kalmış, benimki o kadar pahalı değildi ondan rahattım ben Hocam üst tarafı kumaş alt tarafı kauçuk dimi bunun?
Enes Değirmenci Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 16 Eyl 2017 Mesajlar 8,519 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Anadolu 16 Şub 2018 #5 tayyip152' Alıntı: böyle bir beyazlık oluştu bunu nasıl temizlerim mouse pad yıkanır mı ? Genişletmek için tıkla ... Ben ve ekipten arkadaşlar mouse padlarimiz ihead shoulders şampuanı ile yıkıyoruz kesinlikle tavsiye ederim ilk günkü haline geri getiriyor
tayyip152' Alıntı: böyle bir beyazlık oluştu bunu nasıl temizlerim mouse pad yıkanır mı ? Genişletmek için tıkla ... Ben ve ekipten arkadaşlar mouse padlarimiz ihead shoulders şampuanı ile yıkıyoruz kesinlikle tavsiye ederim ilk günkü haline geri getiriyor
KS T tayyip152 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 71 Tepki 0 Konum 1 | Adana 16 Şub 2018 Konu Sahibi #6 korkuyorum şampuan döker diye kumaş mı kauçuk mu bilmiyorum
Enes Değirmenci Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 16 Eyl 2017 Mesajlar 8,519 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Anadolu 16 Şub 2018 #7 Anladım hocam