- Tepki
- 2,986
Prime mini sensörü daha iyi gibi boyutları neredeyse aynı ikiside elime uyuyor aralarında 100-150 tl var hangisini alayım?
Prime mini sensörü daha iyi gibi boyutları neredeyse aynı ikiside elime uyuyor aralarında 100-150 tl var hangisini alayım?
O konuda bir şey diyemem. İnternetten alınca garanti de problem olacağını düşünmüyorum.Mediamarkta felan mini versiyonu gelir mi çok sıkıntı internetten garantiye felan gönderecek olunca
2 kez sıkıntı yaşadım trendyoldan aldığım ürünlerdeO konuda bir şey diyemem. İnternetten alınca garanti de problem olacağını düşünmüyorum.
Nasıl bir problem yaşadın2 kez sıkıntı yaşadım trendyoldan aldığım ürünlerde
Garantiye bir türlü gönderemedim aslında rampage kaynaklı ama arada bir mağaza olursa daha rahat ederim gibiNasıl bir problem yaşadın
Sensör olarak daha iyi ve tıklama ömrü neredeyse 2 kat daha fazlaGarantiye bir türlü gönderemedim aslında rampage kaynaklı ama arada bir mağaza olursa daha rahat ederim gibi
Bir de neden prime mini öneriyosunuz?
En güvenilir satıcı hangisidir internetteSensör olarak daha iyi ve tıklama ömrü neredeyse 2 kat daha fazla
En güvenilir satıcı hangisidir internette
Bir de mediamarkta gelir mi
mediamarkttan hyperx almak daha iyi olur gibi ya arasındaki fark küçük gibi
Kullanmadım ama hyperX çok tozlanir bilgin olsun delikli yapıda olduğu içinBilemedim çok karasız kaldım ya
Hyperx daha çok içime siniyor fakat steelseriesin sensörü iyi
Malzeme kalitesi olarak hangisi iyi?
Sorun yaşayan var mı?
@yunusx36 hocam siz mouseyi kullandınız mı
Elimde ki mousede delikli temizleyince sorun olmuyor fakat anladığım kadarıyla prime minide ki sensör en iyi sensörlerdenKullanmadım ama hyperX çok tozlanir bilgin olsun delikli yapıda olduğu için
Hocam bence prime miniyi al garantide sorun olmazElimde ki mousede delikli temizleyince sorun olmuyor fakat anladığım kadarıyla prime minide ki sensör en iyi sensörlerden
Aşırı kararsızım