Palm tutuyorsan güzel mouse. Çoğu tutuşa tercihde edilebilir, prime+ olan model latency konusunda problemli diye hatırlıyorum. Düz prime alınArkadaşlar SteelSeries Prime ve SteelSeries Plus + nasıl mouselar ? Bazıları çok övüyor bazıları kötülüyor sizce alınır mı tavsiyelerinize ihtiyacım var IPS değeri çok iyi geldiği için bana soruyorum
Ben şu an Asus Cerberus kullanıyorum mesela valorant ve cs gibi oyunlarda ani dönüşlerde dönmüyor takılıyor ekranda fare , çok hızlı hareketlerde anı refleks göstermiyor mouse, SteelSeries Prime alsam bj sorundan kurtulur muyum ?Palm tutuyorsan güzel mouse. Çoğu tutuşa tercihde edilebilir, prime+ olan model latency konusunda problemli diye hatırlıyorum. Düz prime alın
KurtulursunBen şu an Asus Cerberus kullanıyorum mesela valorant ve cs gibi oyunlarda ani dönüşlerde dönmüyor takılıyor ekranda fare , çok hızlı hareketlerde anı refleks göstermiyor mouse, SteelSeries Prime alsam bj sorundan kurtulur muyum ?
Bütçem 700 TL hocam o bandı geçmese iyi yani, Asus Cerberus kullanıyorum ani dönüşlerde falan takılıyor dönmüyor tam fps oyunlarında sıkıntı çekiyorumBütçeniz nedir, tutuşunuz nedir?
prime alın o zamanBütçem 700 TL hocam o bandı geçmese iyi yani, Asus Cerberus kullanıyorum ani dönüşlerde falan takılıyor dönmüyor tam fps oyunlarında sıkıntı çekiyorum
Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce, bir de bahsettiğim durumdan kurtulur muyum ? Prime mouse iyi mi yani ? Ani dönüşlerde hızlı kaydırmada takılma vs yaşar mıyım sizce ?prime alın o zaman
Ani dönüşlerde sıkıntı yaşamazsınızHerhangi bir sorun yaşar mıyım sizce, bir de bahsettiğim durumdan kurtulur muyum ? Prime mouse iyi mi yani ? Ani dönüşlerde hızlı kaydırmada takılma vs yaşar mıyım sizce ?
Çok teşekkür ederim, çok sağolunAni dönüşlerde sıkıntı yaşamazsınız