Önerirmisin peki bu gün alıcam çünkü2 ay kadar önce almıştım tutuş hissi, tuş hissiyatı, yumuşaklığı gayet güzel çok fazla seste çıkarmıyor. Ama kronik bir sorunu var mıdır yok mudur bilmiyorum. Ayrıca programı sayesinde ışıklandırmaları da istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
Ben indirimden almıştım fiyat uygunsa öneririm.Önerirmisin peki bu gün alıcam çünkü
390-400TLBen indirimden almıştım fiyat uygunsa öneririm.
hocam wireless modelinde gecikme vs yaşadınız mı fps oyunlarda yada lol tarzı oyunlarda ?hocam ben 1 yıldan fazla kullanıyorum wireless modelini hiçbir sorunla karşılaşmadım gayet kullanışlı fiyat performans diyebilirim
269 liraydı ben alırken yinede siz bilirsiniz. Belki o fiyata daha iyi olanı vardır araştırmak lazım.390-400TL
kullanıyorum kabloludan farkı yok geçikmesini hissetmiyorsunhocam wireless modelinde gecikme vs yaşadınız mı fps oyunlarda yada lol tarzı oyunlarda ?
kesinlikle yaşamadım hardcore fps oyuncusuyum hiçbirşekilde yaşamadım şarjlı pil aldım hocam 4 adet tertemizhocam wireless modelinde gecikme vs yaşadınız mı fps oyunlarda yada lol tarzı oyunlarda ?
Hocam geri dönüş için teşekkürler almayı düşünüyordum şimdi biraz daha kafam rahatladı. Model çok hoşuma gidiyor.kesinlikle yaşamadım hardcore fps oyuncusuyum hiçbirşekilde yaşamadım şarjlı pil aldım hocam 4 adet tertemiz
Kablolu modelinimi hocam yoksa wireless mı?Ben kendim kullanıyorum çok iyi bir mouse.
![]()
![]()
KabloluKablolu modelinimi hocam yoksa wireless mı?
Hocam bu fiyat aralığında alınıcak en iyi mouse başka alternatif yok sanırım değilmi?Kablolu
Yok bence yakında fiyatları da artacak çünkü diğerlerinin yanında bu çok ucuz kalıyor.Hocam bu fiyat aralığında alınıcak en iyi mouse başka alternatif yok sanırım değilmi?
Hocam geri dönüş için teşekkürler almayı düşünüyordum şimdi biraz daha kafam rahatladı. Model çok hoşuma gidiyor.
Oyun esnasında pil bittiği zaman hemen değiştirdik diyelim direk kendine geliyor dimi mouse bekle
hocam hemen durmuyor mouse sana bi kaç uyarı yapıyor yanıp sonuyor hızlı hızlı uyarıyor sonrasında pil değişimi yaptığınızda herhangi bekleme yokHocam geri dönüş için teşekkürler almayı düşünüyordum şimdi biraz daha kafam rahatladı. Model çok hoşuma gidiyor.
Oyun esnasında pil bittiği zaman hemen değiştirdik diyelim direk kendine geliyor dimi mouse bekleme vs de yok
Tamamdır hocam süper teşekkürlerhocam hemen durmuyor mouse sana bi kaç uyarı yapıyor yanıp sonuyor hızlı hızlı uyarıyor sonrasında pil değişimi yaptığınızda herhangi bekleme yok
Birkaç alternatife sahip ama alınır bence güzel mouse gerçi fiyatı baya artmış ama hala deger gibiHocam bu fiyat aralığında alınıcak en iyi mouse başka alternatif yok sanırım değilmi?