Öneri Steelseries Rival 3 Alınırmı?

EmKos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

SteelSeries Rival 3 Almayı Düşünüyorum.​

-Bilindik Bir Kronik Sorunu Var mıdır
-Kullananların Yorumlarını Bekliyorum

Son düzenleme:

emnatmaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
2 ay kadar önce almıştım tutuş hissi, tuş hissiyatı, yumuşaklığı gayet güzel çok fazla seste çıkarmıyor. Ama kronik bir sorunu var mıdır yok mudur bilmiyorum. Ayrıca programı sayesinde ışıklandırmaları da istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

KS

EmKos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
2 ay kadar önce almıştım tutuş hissi, tuş hissiyatı, yumuşaklığı gayet güzel çok fazla seste çıkarmıyor. Ama kronik bir sorunu var mıdır yok mudur bilmiyorum. Ayrıca programı sayesinde ışıklandırmaları da istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
Önerirmisin peki bu gün alıcam çünkü

scrabble

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam ben 1 yıldan fazla kullanıyorum wireless modelini hiçbir sorunla karşılaşmadım gayet kullanışlı fiyat performans diyebilirim

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
kesinlikle yaşamadım hardcore fps oyuncusuyum hiçbirşekilde yaşamadım şarjlı pil aldım hocam 4 adet tertemiz
Hocam geri dönüş için teşekkürler almayı düşünüyordum şimdi biraz daha kafam rahatladı. Model çok hoşuma gidiyor.
Oyun esnasında pil bittiği zaman hemen değiştirdik diyelim direk kendine geliyor dimi mouse bekleme vs de yok

scrabble

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam geri dönüş için teşekkürler almayı düşünüyordum şimdi biraz daha kafam rahatladı. Model çok hoşuma gidiyor.
Oyun esnasında pil bittiği zaman hemen değiştirdik diyelim direk kendine geliyor dimi mouse bekle

Oyun esnasında pil bittiği zaman hemen değiştirdik diyelim direk kendine geliyor dimi mouse bekleme vs de yok
hocam hemen durmuyor mouse sana bi kaç uyarı yapıyor yanıp sonuyor hızlı hızlı uyarıyor sonrasında pil değişimi yaptığınızda herhangi bekleme yok

Cobra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Fiyatına göre iyi bir performansı var gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri