cpu fan kısmına taktınız mı bı kontrol edınhocalarım bugün termal macunu yeniledim fanı geri taktıktan sonra fan çalışmamaya başladı işlemci şuan 90-95 derece bandında geziyor bunu nasıl çözebilirim
evet hocam cpu fan kısmına taktımcpu fan kısmına taktınız mı bı kontrol edın
cıkartırken zarar vermıs olabılırsın sys fan kısmına takmayı dene bıdeevet hocam cpu fan kısmına taktım
oraya da taktım fakat yine çalışmadıcıkartırken zarar vermıs olabılırsın sys fan kısmına takmayı dene bıde
kabloyu kontrol ettın mıoraya da taktım fakat yine çalışmadı
neresini kontrol edicem kablonunkabloyu kontrol ettın mı
kopma vs varmı dıye baska fan yokmu elındeneresini kontrol edicem kablonun
Maalesef başka fan yok elimde şuankopma vs varmı dıye baska fan yokmu elınde
Hocam stok soğutucunun fotoğrafınu attım kasamda zaten sadece 1 tane fan var işlemci intel i5 4.nesil kablo girişlerine de baktım kompa yok ankart üzerinde ki cpu fan pinlerinde de kopma yokStok soğutucu olan işlemcin hangisi.Fan çalışmadan çözemezsin. Kasa fanlarından birini sök. Geçici olarak ,stok soğutucunun üzerine ,telle,lastikle,bi şey ile tutturmaya çalış. Gerekirse,kasayı yan yatır. Soğutucuyu görürsem belki başka fan uydurma şekilleri de düşünebilirm.Yeni bi soğutucu almak çok masraflı olacak çünkü. Bi fan yüzünden.
fan motoru falan mı yandı acabaHocam stok soğutucunun fotoğrafınu attım kasamda zaten sadece 1 tane fan var işlemci intel i5 4.nesil kablo girişlerine de baktım kompa yok ankart üzerinde ki cpu fan pinlerinde de kopma yok
Onu nasıl anlayabilirimfan motoru falan mı yandı acaba
hocamızında dedıgı gıbı kasa fanlarından bırını sokup ustune tak ıadre etmelık yenı fan al mutlakaOnu nasıl anlayabilirim
Kasada tek fan var onu söküp birleştirsem kasada başka bir sorun çıkar mıhocamızında dedıgı gıbı kasa fanlarından bırını sokup ustune tak ıadre etmelık yenı fan al mutlaka
yan kapagı acık tut bısey olmazKasada tek fan var onu söküp birleştirsem kasada başka bir sorun çıkar mı
bahsettıgın egzoz fanıdır buyk ıhtımalleKasada tek fan var onu söküp birleştirsem kasada başka bir sorun çıkar mı
yeni bi fan alınması şart pc yi sakın kullanma işlemcin yanar arkadaşların dediği gibi yapman da çok riskliKasada tek fan var onu söküp birleştirsem kasada başka bir sorun çıkar mı