Teşekkür ederim büyük ihtimal hava soğutma alıcam.Stok fan yük altında yeterli olmuyor genelde. Bütçe varsa sıvı soğutma, bütçe yoksa hava soğutma alabilirsiniz.
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.248,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şimdiden hayırlı olsunTeşekkür ederim büyük ihtimal hava soğutma alıcam.
Sıvı soğutma desteği olan kasalara sorunsuz uyumakta. Radyatörde 12.5mm fazlalık var. Eğer 12.5mm sebebiyle sorun yaşanırsa, arctic in 12.5mm fanları da mevcut. Onlar tercih edilebilir. Aradaki fark, ince fanlar kullanılarak çözülür.Sıvı soğutmalarda özellikle Arctic önerirken ekstra radyatör kalınlığından dolayı kasa model bilgileri de göz önünde bulundurulursa çok daha sağlıklı olacaktır![]()
Benim kasamda da sıvı soğutma desteği var ama sadece ön kısma. Ayrıca bu sıvı soğutmayı takarsam ekran kartını takamıyorum. İnce fan almak evet bir seçenek ama hem ekstra bir masraf hem de CFM değeri de maalesef daha az. Yani soğutma performansından da feragat etmek gerekecek. En kötü ihtimale karşı yine de ben de önerirken böyle bir kaç noktayı da iletmezsem karşıdaki kişi adına rahat edemiyorum. Öncesinden bilip ona göre karar vermesi, satın aldıktan sonra fikir değiştirmesinden daha sağlıklı bence hocamSıvı soğutma desteği olan kasalara sorunsuz uyumakta. Radyatörde 12.5mm fazlalık var. Eğer 12.5mm sebebiyle sorun yaşanırsa, arctic in 12.5mm fanları da mevcut. Onlar tercih edilebilir. Aradaki fark, ince fanlar kullanılarak çözülür.