Şu Sistemi Almak İstiyorum Bi Baka Bilir Misiniz

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
hocam değiştirmek gerekilen bişey yok sadece ssd 1tb yapılabilir
Yani şu anakartın neyini savunuyorsunuz... saçma sapan yorum yapmayın... yorum yapmak için hiç yapmayın 2 ram slotu 1 m2 slotu olan ve argb soket girişibile olmayan dümdüz bir anakart.. Adam 8x2 ram takacak seneye senin gibi aklı olanları dinlediği için ya ramleri satacak yada anakart değiştrecek.... Alsın 4 slotlu senelerce kullansın 2 tane de m2 slotu olsun 1 tb takar yarın öbür gün de bi tane daha takar yani bu anaakarın neyini savunuyorsun hala hadi argb yi geç kontrolcü alır. Anakartta soğutma bloğu bile yok... Bilmediğiniz anlamadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın alabiliyorken bir kere alsın seneye uğraşmasın senelerce kullansın. Kasa da diğerine 0 tl ile geçebiliyor ve o full mesh bunun neyini savunuyorsun ben tabiki mesh olanı öneririm eğer tipini sevmezse orası ayrı tabi

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Yani şu anakartın neyini savunuyorsunuz... saçma sapan yorum yapmayın... yorum yapmak için hiç yapmayın 2 ram slotu 1 m2 slotu olan ve argb soket girişibile olmayan dümdüz bir anakart.. Adam 8x2 ram takacak seneye senin gibi aklı olanları dinlediği için ya ramleri satacak yada anakart değiştrecek.... Alsın 4 slotlu senelerce kullansın 2 tane de m2 slotu olsun 1 tb takar yarın öbür gün de bi tane daha takar yani bu anaakarın neyini savunuyorsun hala hadi argb yi geç kontrolcü alır. Anakartta soğutma bloğu bile yok... Bilmediğiniz anlamadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın alabiliyorken bir kere alsın seneye uğraşmasın senelerce kullansın. Kasa da diğerine 0 tl ile geçebiliyor ve o full mesh bunun neyini savunuyorsun ben tabiki mesh olanı öneririm eğer tipini sevmezse orası ayrı tabi
hocam öncelikle üslubunuza dikkat edin burda sizden daha bilgiliyim 4 slotlu anakart diye tutturmuşsunuz +2500tl diyor kasa konusunda ise gerek yok dedim yani ordaki kasaları kötülemedim burda gelmişsiniz havalara giriyosunuz

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hocam iyi misiniz ? eğer o dediğimiz şeyleri yaparsa fp den çıkıyor sistem. Konuşma şeklinizide düzeltin

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

meta_tekniker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ssd yi durumunuz varsa bununla değiştirebilirsiniz. Psu göremedim onu da sorarsanız iyi olur.

SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 3200MB Yazma)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri