ŞUAN ALMALIMIYIM YOKSA BEKLEMELİMİYİM

west23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şuanda bu monitör 5999.99₺ yarın ise akakçe fiyat tahminde 4.992₺ diye gösteriyor bu tahminler doğru mu 2-3 gün daha beklesem fiyat düşer mü kasım indiriminde kararsız kaldım arkadaşlar…

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
15 gün sonrasındaki fiyat 4.507,00 TL gösteriyor.
yarın bekleyin düşmezse alın kendi algoritması da olabilir sitenin sadece tahmin üzerine

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Sistem bilgi ya da tahmin olsa bile sorumluluk almıyor. Siz aklınızda fiyat ve süre sınırı belirleyin, biri limitiniz dahilinde düşer ya da süre biterse alın. Sorumluluk size ait olacağı için, hesaplı bir varsayım yapmış olursunuz.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Son 6 ayın en uygun fiyatına yakın bir fiyata gerilemiş. Düşse bile çok düşmez. Fiyatın tekrar artma ihtimali de Türkiye'de olduğumuzu düşünürseniz her zaman var. Dolar artmasa bile fiyat şişiren satıcılar sağolsun piyasa fiyatlar bakımından epey hareketli.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Şuanda bu monitör 5999.99₺ yarın ise akakçe fiyat tahminde 4.992₺ diye gösteriyor bu tahminler doğru mu 2-3 gün daha beklesem fiyat düşer mü kasım indiriminde kararsız kaldım arkadaşlar…

Yakınlarda kara cuma gibi o tür indirimler varsa onları takip et yoksa 2-3 gün içinde fiyatı düşmezse bu fiyattan al yoksa indirim değil bindirim gelir bence.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

o algoritmaya bakma bi kaç gün önce monitör 16k olarak gözüküyor tut serisinin 16k olma ihtimali yok rotlar 16k çünkü algoritma o 16kya göre düşecek şeklinde göstermiş muhtemelen ama Black friday da düşebilir ona bişi diyemem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri