26.000-30.000 TL Sunrise-4070

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı
GALAX 4070

Klews

Co Admin
Co Admin
Tepki
25
Merhaba arkadaşlar,

Bu fiyat aralığında en iyi hazır kasa olarak bunu buldum. Bir arkadaşıma aldırmak istiyorum sizin önerileriniz var mıdır?

Hem fiyat konusunda ve performans konusunda güzel bir sistem. sistemin detaylı incelemesini ve perfromansını buradan izleyebilirsin

Özkan26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
4070'li ve 7500F'li sistemler arasında bu fiyat bandında şu anda başka bir ürün yok diye biliyorum. Zaten kampanyalı stoklarla sınırlı bir sistem.

Özkan26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İlk defa kasa aldığım için soruyorum. Şimdi bu sistemde ekran kartı takılı gelmiyor ya (sitede öyle yazıyor) ekran kartı ve kasa aynı kolide mi geliyor yoksa ekran kartı ayrı kutuda mı geliyor? Sistem videosunda tek koli gözüküyor da merak ettim.

tnccahmt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
İlk defa kasa aldığım için soruyorum. Şimdi bu sistemde ekran kartı takılı gelmiyor ya (sitede öyle yazıyor) ekran kartı ve kasa aynı kolide mi geliyor yoksa ekran kartı ayrı kutuda mı geliyor? Sistem videosunda tek koli gözüküyor da merak ettim.
Hocam ben sistem almıştım hepsi 1 koli içindeydi ama kolinin içinde ekran kartı kendi kutusundaydı. Kasa da ayrıca kendi kutusundaydı. Yani ekran kartı ve kasa kutu içerisinde onları da tek koliye koymuşlardı.

Özkan26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkür ederim. Eğer iki ayrı kutu olursa kargocu bazen 2. kutuyu unutabiliyor. Gerçi sitede de 2 kutu olacak diye de bir uyarı yok. Olsaydı uyarırlardı bence. Daha önce verdiğim siparişlerden ikisini aynı gün aynı kargo şirketi getirecekti ama birini ikindi vakti getirdi ben diğerini sormadan gitti ve diğerini de akşam 9 gibi getirdi :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri