Merhaba arkadaşlar,
Bi süre önce forumda konuşmuştuk internet paketim bitiyor acaba yeni bi firmaya mı geçsem yoksa zamlı fiyattan mı devam etsem diye.
40 Mbps kullanırken ucuz fiyattan superonlineda haliyle gelen zamları göz ardı edip,
50 mbps + TVplus aboneliğimi yüksek bi fiyattan başlattım.
Yani gelen zammı kabul ettim başka operatore geçmeyi port vs model işleriyle uğraşmayı tercih etmedim.
Ancak haberim olmadan 25mbpslik tarifeye geçirmişler beni ve şuan isterseniz 100 tl farkla 50 yapariz diyorlar.
Napacağımı bilmiyorum ben haksızlığa uğrayınca kriz geçiriyorum !
Müşteri temsilciside doğruladı 50 mbpslik pakete geçirmişler ancak benim haberim olmadan alt pakete geçirmişler speedtest yapmasam asla göremeyecektim.
Superonline kullanmanızı tavsiye etmiyorum ve başka firmaya geçeceğim !
Part2:
Arkadaşlar şok içerisindeyim 4 farklı temsilciyle konuştum adeta bana köpek gibi davrandılar.
Hepsini ses kaydı aldım ücretsiz internet veriyor gibi muamele yapıyorlar.
Gerekli yerlere şikayet edeceğim bi hakaret etmedikleri kaldı bana.
2 yıl önceki gibi değiller çok değişmişler
Part 3:
Bugün aradılar,
Yanlışlık olduğunu hızımı tekrar eski pakete çıkardıklarını söylediler bende sorunun çözüldüğünü sandım
Ancak güvenmediğim için tekrar arayıp fiyat nedir dediğimde faturama +100 tl eklendiğini görmüş oldum
Kısacası mükemmel bi kandırma taktiğine maruz kaldım.
Tekrardan şikayet oluşturacağım koskoca firma böyle oyunlar yapıyorsa yazık.
!
TEKRARLIYORUM SUPERONLİNE KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM ESKİSİ GİBİ DEĞİL MUHATTABINIZ YOK
!.
Bi süre önce forumda konuşmuştuk internet paketim bitiyor acaba yeni bi firmaya mı geçsem yoksa zamlı fiyattan mı devam etsem diye.
40 Mbps kullanırken ucuz fiyattan superonlineda haliyle gelen zamları göz ardı edip,
50 mbps + TVplus aboneliğimi yüksek bi fiyattan başlattım.
Yani gelen zammı kabul ettim başka operatore geçmeyi port vs model işleriyle uğraşmayı tercih etmedim.
Ancak haberim olmadan 25mbpslik tarifeye geçirmişler beni ve şuan isterseniz 100 tl farkla 50 yapariz diyorlar.
Napacağımı bilmiyorum ben haksızlığa uğrayınca kriz geçiriyorum !
Müşteri temsilciside doğruladı 50 mbpslik pakete geçirmişler ancak benim haberim olmadan alt pakete geçirmişler speedtest yapmasam asla göremeyecektim.
Superonline kullanmanızı tavsiye etmiyorum ve başka firmaya geçeceğim !
Part2:
Arkadaşlar şok içerisindeyim 4 farklı temsilciyle konuştum adeta bana köpek gibi davrandılar.
Hepsini ses kaydı aldım ücretsiz internet veriyor gibi muamele yapıyorlar.
Gerekli yerlere şikayet edeceğim bi hakaret etmedikleri kaldı bana.
2 yıl önceki gibi değiller çok değişmişler
Part 3:
Bugün aradılar,
Yanlışlık olduğunu hızımı tekrar eski pakete çıkardıklarını söylediler bende sorunun çözüldüğünü sandım
Ancak güvenmediğim için tekrar arayıp fiyat nedir dediğimde faturama +100 tl eklendiğini görmüş oldum
Kısacası mükemmel bi kandırma taktiğine maruz kaldım.
Tekrardan şikayet oluşturacağım koskoca firma böyle oyunlar yapıyorsa yazık.
!
TEKRARLIYORUM SUPERONLİNE KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM ESKİSİ GİBİ DEĞİL MUHATTABINIZ YOK
!.
Son düzenleme: