Superonli̇ne Rezi̇lli̇ği̇ Herkes Okusun!

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Merhaba arkadaşlar,

Bi süre önce forumda konuşmuştuk internet paketim bitiyor acaba yeni bi firmaya mı geçsem yoksa zamlı fiyattan mı devam etsem diye.

40 Mbps kullanırken ucuz fiyattan superonlineda haliyle gelen zamları göz ardı edip,

50 mbps + TVplus aboneliğimi yüksek bi fiyattan başlattım.

Yani gelen zammı kabul ettim başka operatore geçmeyi port vs model işleriyle uğraşmayı tercih etmedim.

Ancak haberim olmadan 25mbpslik tarifeye geçirmişler beni ve şuan isterseniz 100 tl farkla 50 yapariz diyorlar.

Napacağımı bilmiyorum ben haksızlığa uğrayınca kriz geçiriyorum !

Müşteri temsilciside doğruladı 50 mbpslik pakete geçirmişler ancak benim haberim olmadan alt pakete geçirmişler speedtest yapmasam asla göremeyecektim.

Superonline kullanmanızı tavsiye etmiyorum ve başka firmaya geçeceğim !

Part2:

Arkadaşlar şok içerisindeyim 4 farklı temsilciyle konuştum adeta bana köpek gibi davrandılar.

Hepsini ses kaydı aldım ücretsiz internet veriyor gibi muamele yapıyorlar.

Gerekli yerlere şikayet edeceğim bi hakaret etmedikleri kaldı bana.

2 yıl önceki gibi değiller çok değişmişler

Part 3:

Bugün aradılar,

Yanlışlık olduğunu hızımı tekrar eski pakete çıkardıklarını söylediler bende sorunun çözüldüğünü sandım :D
Ancak güvenmediğim için tekrar arayıp fiyat nedir dediğimde faturama +100 tl eklendiğini görmüş oldum :D

Kısacası mükemmel bi kandırma taktiğine maruz kaldım.

Tekrardan şikayet oluşturacağım koskoca firma böyle oyunlar yapıyorsa yazık.

!
TEKRARLIYORUM SUPERONLİNE KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM ESKİSİ GİBİ DEĞİL MUHATTABINIZ YOK
!.

Son düzenleme:

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Merhaba arkadaşlar,

Bi süre önce forumda konuşmuştuk internet paketim bitiyor acaba yeni bi firmaya mı geçsem yoksa zamlı fiyattan mı devam etsem diye.

40 Mbps kullanırken ucuz fiyattan superonlineda haliyle gelen zamları göz ardı edip,

Yani gelen zammı kabul ettim başka operatore geçmeyi port vs model işleriyle uğraşmayı tercih etmedim.

Ancak haberim olmadan 25mbpslik tarifeye geçirmişler beni ve şuan isterseniz 100 tl farkla 50 yapariz diyorlar.

Napacağımı bilmiyorum ben haksızlığa uğrayınca kriz geçiriyorum alenen dolandırıldım superonline tarafından. !

Müşteri temsilciside doğruladı 50 mbpslik pakete geçirmişler ancak benim haberim olmadan alt pakete geçirmişler speedtest yapmasam asla göremeyecektim.

Hocam bunu şikayet var a da yazmanızı öneririm

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba arkadaşlar,

Napacağımı bilmiyorum ben haksızlığa uğrayınca kriz geçiriyorum alenen dolandırıldım superonline tarafından. !

dava acabilirseniz acın yada baska bir firma ile anlasma yapın

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
dava acabilirseniz acın yada baska bir firma ile anlasma yapın
Sözleşmemi iptal ettirebilirsem anında modemi söküp atıcam.

Daha fazla para ödemeyi kabul ettim adamlar haberim olmadan paketi düşürüyor.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
türknet geçmek istersen arkadaş kodu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanırsın

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Rezillik resmen. Çoğu büyük firma böyle şeyler yapıyor şaka gibi… Hakkınızı sonuna kadar arayın

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Milenicomda turktelekom altyapı ve turkcell alt yapı seceğim var.

Hangisini secmeliyim turktelekom daha ucuz ama sorun olur mu

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Btk ya sikayet edin aciklayici bir sekilde. firma bu sefer peşinizde kosuyor. 2 kere kayıt actim bir sey icin. Yapmadilar. Btk ya sikayet ettim ertesi sabah arayip cozduler problemimi :)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Btk ya sikayet edin aciklayici bir sekilde. firma bu sefer peşinizde kosuyor. 2 kere kayıt actim bir sey icin. Yapmadilar. Btk ya sikayet ettim ertesi sabah arayip cozduler problemimi :)
Btkya şikayet neden aklıma gelmiyor benim ya :D Btk şikayet için en doğru yer olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri