Ben TT altyapısı kullanıyorum bir sorun yaşamadım.Milenicomda turktelekom altyapı ve turkcell alt yapı seceğim var.
Hangisini secmeliyim turktelekom daha ucuz ama sorun olur mu
Ben TT altyapısı kullanıyorum bir sorun yaşamadım.Milenicomda turktelekom altyapı ve turkcell alt yapı seceğim var.
Hangisini secmeliyim turktelekom daha ucuz ama sorun olur mu
BTK ya nasıl şikayet edebilirimBtk ya sikayet edin aciklayici bir sekilde. firma bu sefer peşinizde kosuyor. 2 kere kayıt actim bir sey icin. Yapmadilar. Btk ya sikayet ettim ertesi sabah arayip cozduler problemimi![]()
Kendiniz ses kaydı almanız yerine zaten kayıtlar tutuyor. Kendiniz alırsanız sorun olabilir.Arkadaşlar şok içerisindeyim 4 farklı temsilciyle konuştum adeta bana köpek gibi davrandılar.
Hepsini ses kaydı aldım ücretsiz internet veriyor gibi muamele yapıyorlar.
BTK ya nasıl şikayet edebilirim
Hocam neden sorun olsun ki?Kendiniz ses kaydı almanız yerine zaten kayıtlar tutuyor. Kendiniz alırsanız sorun olabilir.
Bilemiyorum. Karşıdakinin izni olmadan kayıt almakta suç ama şirket olunca bilemiyorumHocam neden sorun olsun ki?
arayıp sordum benden habersiz paketim değişmiş tarihlerine kadar söylediler.
Lanet olsun ya bu ülkede cidden hiç bi iş hakkıyla ilerleyemez mi.
Btkya şikayet ettim az önce.Bilemiyorum. Karşıdakinin izni olmadan kayıt almakta suç ama şirket olunca bilemiyorum
https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html. btk şikayet
Hocam hepsi kötü mileniyi aradım diyor ki 300 tl kurulum bedeli.Malesef berbat firma sürem dolsun bir daha geçmeyi asla düşünmüyorum.
Bizden kurulum ücreti alınmamıştı.Hocam hepsi kötü mileniyi aradım diyor ki 300 tl kurulum bedeli.
Umarım en kısa sürede avrupaya taşınırım adamlar iphoneu bile 24 ay taksitle hattına tanımlayıp alıyor bu kadar basit yaşamak.
İnterneti değiştirecez aylık her ay para ödeyip para kazandıracaz şükür etmeleri yerine yok 300 tl kurulum yok 300 tl servis yok modem ücreti yok şu yok bu.
Yav zaten milyonlarca müşterin var aylık para ödüyoruz sana 100 tl hesabını da yapmayı verin büyük firmalar.
Bugün isyandayım forum halkı kusura bakmayın.
Umarım eğitim adalet sağlık konularında bizde diğerleri gibi oluruz yoksa birileri böyle bizi kandırıp duracak.
maalesef kurulum ücreti talep edildi.Bizden kurulum ücreti alınmamıştı.
O biraz zor.300-400 tl peşinde değilim ama artık halkı sömürme düzenin bitmesini istiyorum.
Hocam btk, thh gibi yerlerin hepsine başvurunBugün aradılar,
Yanlışlık olduğunu hızımı tekrar eski pakete çıkardıklarını söylediler bende sorunun çözüldüğünü sandım
Ancak güvenmediğim için tekrar arayıp fiyat nedir dediğimde faturama +100 tl eklendiğini görmüş oldum
Kısacası mükemmel bi kandırma taktiğine maruz kaldım.
Tekrardan şikayet oluşturacağım koskoca firma böyle oyunlar yapıyorsa yazık.
TEKRARLIYORUM SUPERONLİNE KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM ESKİSİ GİBİ DEĞİL MUHATTABINIZ YOK.
Tekrardan kayıt oluşturdular eğer çözülmesse başvuracağım.Hocam btk, thh gibi yerlerin hepsine başvurun
Hiç yakışmamış turkcelle. Milletle böyle dalga geçilmemeli.Bugün aradılar,
Yanlışlık olduğunu hızımı tekrar eski pakete çıkardıklarını söylediler bende sorunun çözüldüğünü sandım
Ancak güvenmediğim için tekrar arayıp fiyat nedir dediğimde faturama +100 tl eklendiğini görmüş oldum
Kısacası mükemmel bi kandırma taktiğine maruz kaldım.
Tekrardan şikayet oluşturacağım koskoca firma böyle oyunlar yapıyorsa yazık.
TEKRARLIYORUM SUPERONLİNE KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM ESKİSİ GİBİ DEĞİL MUHATTABINIZ YOK.
ping olur hocam hız iyi ama ping olurSende Geç Starlink'e 2024 de rahat edersin.
Yinede güzel gibi duruyorping olur hocam hız iyi ama ping olur