sürekli kapanıp açılan psu fanı

talhayigitsel24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi günler herkese kasamda farkettiğim bi sorun var bişeyin fanı durup tekrar çalışıyo aralıklı olarak güç kaynağından oluyo yüksek ihtimal servisine götürmeli miyim? ayrıca psu frisby 650w 80+ ama 4 5 ay sonra cooler mastera geçmeye düşünüyorum

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Frisby kaliteki bir sistem bileşeni değil PSU için ayırdığımı bütçeye iyi bir öneri yapabiliriz siz bütçeyi söyleyim lütfen.

Ayrıca kasa da hangi fan duruyor hangisi çalışmıyor tespit edip yazar mısınız ?

KS

talhayigitsel24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Frisby kaliteki bir sistem bileşeni değil PSU için ayırdığımı bütçeye iyi bir öneri yapabiliriz siz bütçeyi söyleyim lütfen.

Ayrıca kasa da hangi fan duruyor hangisi çalışmıyor tespit edip yazar mısınız ?

dediğim gibi zaten kasayla onuda değiştireceğim ve bilgisayardaki her fana bakıyorum durduğunu anlayınca hepsi çalışıyor o yüzden psudan geliyo

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU modeliniz pek iyi değil ama o kadarda kötü sayılmaz. Akıllı fan kontrol mekanizması varmış baktım fan arada yüke ve sıcaklığa bağlı durup çalışıyor bu özellikte. İyi bir özellik aslında ama iyi bir fan ve iyi bir PSU yapısında işe yarar. Ucuz etin yahnisi ne kadar özensende iyi olmaz hesabında düşünebilirsiniz.

PSU için öneri yapabiliriz CM markasınında PSU fanları pek iyi değildir. Ayrıca CM markasında çok daha iyi PSU üreticileri var piyasada. PSU alacakken öneri isteyin bütçenize uygun öneri yaparız.

KS

talhayigitsel24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
PSU modeliniz pek iyi değil ama o kadarda kötü sayılmaz. Akıllı fan kontrol mekanizması varmış baktım fan arada yüke ve sıcaklığa bağlı durup çalışıyor bu özellikte. İyi bir özellik aslında ama iyi bir fan ve iyi bir PSU yapısında işe yarar. Ucuz etin yahnisi ne kadar özensende iyi olmaz hesabında düşünebilirsiniz.

PSU için öneri yapabiliriz CM markasınında PSU fanları pek iyi değildir. Ayrıca CM markasında çok daha iyi PSU üreticileri var piyasada. PSU alacakken öneri isteyin bütçenize uygun öneri yaparız.

komple kasa psu olarak cm düşünüyorum ama önerebileceğiniz bişey varsa bakabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU olacak CM almayın dediğim gibi CM markasından daha iyileri var piyasada PSU marka modeli olarak. Bütçe belirtirseniz önerebilirim ama şuan almayacaksanız boşa önermeyeyim dolar her gün değişiyor çünkü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri