Sürücü Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TURK_58_Yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Driver Booster kullanıyordum dün farkettim ki bazı sürücüleri güncelleriyle güncellemiyormuş. Daha önceden öneriler Driver Pack Solution'u deneyeyim dedim ama Esed onu tehdit algılıyor. Elle güncelliyim dedim sitesinden onuda tehdit algıladı. Başka sitelerden denedim onlarıda tehdit algılıyor. Sorun Esed 'de mi yoksa indirdiklerimde mi ?
Sürücüleri nasıl güncelliyecem. Önerdiğiniz başka güvenilir program yada site var mı yoksa riske girip esedi durdurup yükliyim mi ? Virüs bulaşırsa diye çekiniyom.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Driver Solution yazılımı indirdiği sürücüleri kendi sıkıştırma biçimi ile sıkıştırıp öyle setup şeklinde kurulum yapıyor. ESED muhtemelen güvenilir arşivinde olmadığından tehdit sınıfında değerlendiriyordur virüs vs. gibi bir durum yok. Driver Solution Pack kendini kanıtlamış üstün bir güncelleme yazılımıdır. Birde Ashampoo Driver Update yazılımını deneyin.

KS

TURK_58_Yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Solutiondan vazgeçtim başka uygulama yüklemek istiyor anca uyarı veriyor esed uğraştırıyor. Ashampoo'yu indirdim bu da lisansız güncellemiyor.

KS

TURK_58_Yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepsini yükledim fakat hepside lisans istiyor. Ben bir tanesiyle tarayıp elle güncellerim. Öyle daha iyi olur sanki. Yada geri Driver Booster yüklicem ama obitide öneren yok fazla. Arada kaldım neyse.
Sağolasın

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
TURK_58_Yasin' Alıntı:
Hepsini yükledim fakat hepside lisans istiyor. Ben bir tanesiyle tarayıp elle güncellerim. Öyle daha iyi olur sanki. Yada geri Driver Booster yüklicem ama obitide öneren yok fazla. Arada kaldım neyse.
Sağolasın

IOBit bu güncelleme yazılımlarında en iyi olan ve en çok kullanılan yazılımlardandır. En iyi güncelleme yazılımları 2018 (Best uptede programs 2018) diye aratırsan Google 'da listelerin başında bu yazılımı görürsün o konuda için rahat olsun. 

Başka alternatif istersen aşağıdakilere bakabilirsin.
WinZip Driver Updater
Driver Finder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri