svchost.exe yardım edin lütfen...

Umut Kaptan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
görev yöneticisinde 90dan fazla svchost.exe var sildikçe yeniden geliyorlar napmalıyım ? kaspersky'nin internet security'ini aldım tarattım özel olarak o svchostu tarattım yinede tehdid algılanmadı diyor napmalıyım cpuyu çok yiyor bellekte sıkıntı yok yardım edin lütfen.(format attığım halde böyle )

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
svchost.exe bir Virüs değildir. Microsoft hizmetlerinin çalışması için gereken bir servis başlatma ve çalıştırma yazılımıdır. Aslında bir tanesi tüm hizmetlerin çalışması için yeterli ancak Microsoft her hizmet için bir tane başlatıp olası sorunların önüne geçmek için böyle bir yol izliyor. Bu sizi rahatsız etmesin.

KS

Umut Kaptan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cpumu çok yiyor ama hiçbir oyunu oynayamıyorum .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer gereksiz kullanmadığınız hizmetler varsa bunları kapatıp sayıyı azaltabilirsiniz. Başlata msconfig yazın ve girin. Bir diğer adı Sistem Yapılandırması 'dır. Sonra açlına pencerede Hizmetler sekmesine gelin ve Tüm Microsoft Hizmetlerini gizle kutusunu işaretleyin ve yukarıda ki listeden gereksiz gördünüz hizmetlerin kutusunu boş bırakın. Bu yöntem ile istemediğiniz hizmetlerin sistem başlangıcında otomatik çalışmasını engelleyebilirsiniz. Uygula ve Tamam dediğinizde sistemi yeniden başlatın hepsi bu kadar. Birde Görev yöneticisinde ki Başlangıç sekmesinden sistem başlangıcında hemen çalışmaması gereken bir yazılımınız varsa bunları devre dışı bırakın bu uygulamaların her biri bir svchost.exe ile bir hizmet çalıştırır.

KS

Umut Kaptan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaptım ama hala kasıyor bütün oyunlarda ve masaüstünde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri