Sys Rqmts

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242

Selamun Aleyküm Arkadaşlar.

Konuyu Fazla Uzatmak İstemiyorum Arkadaşlar Belki ' de Çoğunuz Vereceğim Linki Biliyordur Lakin Ben Bilmeyenler İçin Konu Açma Gereği Duydum..

Site İsmi '' SYS RQMTS '' Yani Oyunlar Sistem Gereksinimleri..

ÖRNEK RESİM
Adsızddd.png

İndireceğiniz Oyunu Yukarıdaki Görsel Gibi Bilgisayarınızdaki Özelikleri Girip Test Edebilirsiniz Bu Şekilde..

LİNK

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Şahsen ben bu uygulamaların gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam tek yaptıkları internetteki sistem gereksinimlerine göre senin sistem özelliklerini karşılaştırıp fikir yürütmek o kadar.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Şahsen ben bu uygulamaların gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam tek yaptıkları internetteki sistem gereksinimlerine göre senin sistem özelliklerini karşılaştırıp fikir yürütmek o kadar.
Bilgili kişiler için gereksizler evet ama bilgisi olmayanlar için iyi sayılabilecek türdeler ve evet bende çalışma şekillerini o şekilde biliyorum. Bu konuda bana kalırsa en iyisi bu yıl içerisinde PC Xbox uygulamasına eklenen Performans denetim hizmeti. Bu hizmet bileşen karşılaştırmak yerine direkt benzer donanımdaki oyuncuların performanslarını karşılaştırıp bir sonuç sunuyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bilgili kişiler için gereksizler evet ama bilgisi olmayanlar için iyi sayılabilecek türdeler ve evet bende çalışma şekillerini o şekilde biliyorum. Bu konuda bana kalırsa en iyisi bu yıl içerisinde PC Xbox uygulamasına eklenen Performans denetim hizmeti. Bu hizmet bileşen karşılaştırmak yerine direkt benzer donanımdaki oyuncuların performanslarını karşılaştırıp bir sonuç sunuyor.
Olması zor ama kısa bir şekilde oyunu o sistemde anlık deneyecek bir uygulama olsa güzel olurdu. Test yapacağımız uygulamayı seçiyoruz onun kısa şekilde hazırlanmış demosunu falan indiriyor test ediyor bir kaç dk da sonucu veriyor. Mükemmel olurdu.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yalan Bilmiyorum, Böyle Bir Web Sitesi Varsa Link Bıraka Bilir Mısın? Lütfen Düzenleme Yaparım..

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yalan Bilmiyorum, Böyle Bir Web Sitesi Varsa Link Bıraka Bilir Mısın? Lütfen Düzenleme Yaparım..
Var ama şuan hatırlamıyorum ismini. Bilgisayara uygulama yükleyip sistem özelliklerine bakıyor oyunun gereksinimine göre oynatır veya oynatmaz diyor.

A. Morgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Can You Run IT türevi bir site daha. Bu sitelere göre Ultra ayarlarda 60FPS oynadığım oyunu normalde oynayamıyor olmam gerekiyor. Çünkü sitenin sonucuna göre sistemim bayağı yetersizmiş oyun için.

Kısacası bu tarz sitelere güvenmeyin, size doğru bilgi sağlamaktan çok yanılgıya düşmenize sebep oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri