Taksitli Alışverişi Iptal Edince Iade De Taksitle Mi Oluyor?

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Arkadaşlar merhaba, Samsung G6 360Hz aldım fakat ürün daha bana ulaşmadan iptal oldu. HepsiBurada kargosu ile geliyordu. HepsiBurada kargo hasarlı diye otomatik iptal etti. Ürün ban hiç gelmedi. 4 Taksit ile almıştım ürün ücreti 4 taksit ile mi olacak yoksa hepsi birden yatar mı ?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Ürün iptal edildikten sonra para iade süreniz dolduysa kart limitiniz ürünün fiyatı kadar yükselmediyse taksit taksit iade edecekler demektir yani bu durumda kart limitiniz düşmüş oluyor. Ben Anakart aldığımda kargoda iptal ettim ücreti taksit taksit iade edildi. Daha doğru bilgi için siz yine de Hepsi Burada müşteri hizmetlerini arayıp sorun.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Ürün iptal edildikten sonra para iade süreniz dolduysa kart limitiniz ürünün fiyatı kadar yükselmediyse taksit taksit iade edecekler demektir yani bu durumda kart limitiniz düşmüş oluyor. Ben Anakart aldığımda kargoda iptal ettim ücreti taksit taksit iade edildi. Daha doğru bilgi için siz yine de Hepsi Burada müşteri hizmetlerini arayıp sorun.
Teşekkür ederim. Ama HepsiBurada'dan almadım. Samsung kendi sitesinden aldım. Kargo aracı firma HepsiBurada kargoydu

niyeban

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
1
eğer iade firmaya ulaştı ise ve firma tarafından onaylandı ise taksit taksit gelecektir
firma ile görüşüp iadenin kabulü yerine ürün değişimi isteyebilirsiniz hala ürünü almak istiyorsanız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri