Öneri Tam Türkçe Klavye Önerisi

Asfalt 16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Herkese iyi forumlar değerli dostlarım. Bana Türkçe bir klavye lazım. Yazılım öğrenmek istiyorum ve klavyeme baktığım zaman []}\ gibi sembolleri görmem lazım. Şuanda Steel Series Apex Pro mini Wireless kullanıyorum ama hangi tuşu programlasam yetmez bana diye düşünüyorum çünkü zaten %60 klavye olduğu için tuş sayısı az. Ha Türkçe keycap önerisi yaparsanız klavyeme göre o da olabilir. İncelemelere bakıyorum hep yabancı klavye. Adam akıllı Türkçe klavye yok, olanlarda patates klavyeye benziyor. Özetle Klavye ya da keycap önerisi verirseniz memnun olurum. Malum keycaplerde klavye parası neredeyse. Bütçe 200-2000₺ çok fark ederse 3000 de olur. Teşekkürler.

KS

Asfalt 16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar hyperx tuş takımı aldım 1000 liraya tuşları türkçeye çevirdim. sorun çözüldü.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Konuyu yeni gördüm malesef. Tavsiyelerim olabilirdi klavye olarak fakat sorunu çözmüşsünüz.
Zaten Türkçe tuş takımı olarak tek o ürün var.

Nereden hangi satıcıdan aldığınızı öğrenmemiz mümkün mü?
Ben de Hyper x tuş takımı düşünüyorum fakat satıcı seçemedim.
Kapalı kutu olarak, teşhir olmayanlardan mı gönderiyoelaer tam anlayamadım.?
Teşekkürler.....

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Herkese iyi forumlar değerli dostlarım. Bana Türkçe bir klavye lazım. Yazılım öğrenmek istiyorum ve klavyeme baktığım zaman []}\ gibi sembolleri görmem lazım. Şuanda Steel Series Apex Pro mini Wireless kullanıyorum ama hangi tuşu programlasam yetmez bana diye düşünüyorum çünkü zaten %60 klavye olduğu için tuş sayısı az. Ha Türkçe keycap önerisi yaparsanız klavyeme göre o da olabilir. İncelemelere bakıyorum hep yabancı klavye. Adam akıllı Türkçe klavye yok, olanlarda patates klavyeye benziyor. Özetle Klavye ya da keycap önerisi verirseniz memnun olurum. Malum keycaplerde klavye parası neredeyse. Bütçe 200-2000₺ çok fark ederse 3000 de olur. Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri