Dostlar Selamun Aleyküm
Öncelikle dün akşamdan beri sevincimden uyuyamadığımı belirtmek isterim.
Yaşım 21 ve ben 9 senedir eski püskü bir Casper Laptop kullanıyorum. Hayatımızda ki ekonomik zorluklar ve imkansızlıklar nedeniyle hayalimde ki sistemi almak hiç nasip olmadı ve yıllardır lüks gaming house'lara, internet kafe'lere giderek onları zengin ettim yıllardır ve bu hep zoruma gitti hâla da içim acıyor.
Ama imkansızlık içerisindeydim, maalesef.
Ben hardcore CS:GO oynuyorum (Supreme Rank) ve 1.6 ile başladım Counter macerasına ve benim tek favori oyununumdur <3
Başka da bir şey oynamıyorum.
Hamdolsun ki bu ay 13.500 ₺ para biriktirmeyi başarmıştım ve sıra geldi sistem beklemeye. 3 haftadır sistem yok doğru düzgün ve beklemeye devam ettim.
Ama gel görelim ki Taner Abi, İnstagram'dan smokin'li fotoğrafla story atmıştı F6 için haber verdi ve çok sevindim gerçekten. Sabırsızlıkla saatlerce ekran başında videoyu bekliyordum.
Video yayınlandı ve şaşkınlıktan gözlerime inanamadım adam RTX3060 + 12400F + Diğer kaliteli parçaları toplam en az 20K üzeri sisteme bedavaya verir gibi 11.999 ₺ ye ayarlatarak PC Hocası Ailesi'ne jest yaptı. Link yüklenir yüklenmez hemen vatanbilgisayar'a girdim ve elim kolum heyecandan titriyordu yazı yazamıyordum ansızın 5.000 Kişi sisteme çöküyordu ve sistemi alamayacağım diye çok korkuyordum kalbim yerinden çıkacaktı.
Sürekli sepete ekle deyince stok yok hatası alıyordum vs. der iken hiç pes etmedim ve durmadan sepete ekle diyerek 5 dakika uğraştım ve en sonunda sepeti eklendi ve sistemi sipariş etmeyi başardım. Sevinçten çığlık attım. Bu zamanda böyle uzun ömürlük bir sistemi almama vesile olan Taner Abi'ye ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum ve minnet borcum olduğunu da belirtmek istiyorum. Allah razı olsun ki sizin sayenizde bu sistemi aldım.
Bu sistemi alabilmenin mutluluğu ile ayak üstünde 2 KG Antep Fıstıklı baklava ikram ettim tüm komşulara ve sokaktaki çocuklara sizin hayrınıza. Seni çok seviyorum abi sırf sistem vs için değil. Samimiyetine, sıcakkanlılığına ve başta dürüstlüğün ile olgunluğuna cân-ı gönülden inandığım ve sevdiğim için <3
Çok teşekkürler
@PC Hocası
Ekli dosyayı görüntüle 5227